ACN

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ACN je mezinárodní multi-level marketingová firma, která se specializuje na poskytování telekomunikací, televizního vysílání, energetických služeb a dalších služeb domácnosti v rámci svého obchodního modelu. ACN je zkratka pro American Communications Network.

ACN byla založena v roce 1993 ve Spojených státech a od té doby se rozrostla do velké globální korporace. S více jak 27 lety na trhu je ACN jednou z nejstarších a největších multi-level marketingových firem na světě. ACN v současnosti působí ve více než 27 zemích po celém světě.

Hodnoty a filozofie ACN jsou založeny na principu poskytování nejlepších služeb svým zákazníkům a obchodním partnerům. ACN se snaží poskytovat kvalitní a cenově dostupné produkty a služby, aby uspokojila potřeby svých zákazníků. Jejich cílem je také pomáhat lidem dosáhnout finanční nezávislosti prostřednictvím svého obchodního modelu.

Jedním z hlavních problémů, které ACN řeší, je vysoká cena telekomunikačních a energetických služeb. ACN nabízí alternativní způsob, jak těmto službám přistupovat, a to prostřednictvím jejich multi-level marketingového modelu. ACN věří, že jejich model umožňuje lidem nejen ušetřit peníze, ale také vydělat peníze tím, že se stávají nezávislými obchodními partnery ACN.

Kultura a komunita ACN jsou velmi silné. ACN vytváří prostředí, kde se každý cítí jako součást týmu a kde je podpora a motivace na každém kroku. ACN také podporuje růst a rozvoj svých obchodních partnerů prostřednictvím různých tréninků a seminářů.

Pokud jde o finanční výsledky ACN, firma je velmi úspěšná. ACN generuje ročně přes 800 milionů dolarů v příjmech a její obchodní model je využíván tisíci lidí po celém světě. ACN je také členem předních obchodních a marketingových asociací, včetně Direct Selling Associations (DSA) v USA, Kanadě a Austrálii.

ACN je tedy solidní firma s dlouholetou historií a silnou přítomností na trhu. Její obchodní model nabízí možnosti pro lidi, kteří hledají alternativní způsoby, jak dosáhnout svých finančních cílů. Ať už jde o úsporu na telekomunikačních a energetických službách nebo o budování vlastního byznysu, ACN nabízí řešení.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *