Agel

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Agel je multi-level marketingová (MLM) firma, tj. firma, která se soustředí na prodej svých produktů prostřednictvím sítě nezávislých distributorů. Tato firma byla založena v roce 2005 Glenem Jensenem, bývalým výkonným ředitelem jiné MLM firmy s názvem Nu Skin. Od svého založení si Agel vybudovala silnou pozici na trhu s doplňky stravy a zdravotními produkty.

Agel se hlásí k hodnotám jako jsou inovace, integrita, teamový duch a vášeň pro zlepšování života lidí. Firma věří v sílu síťového marketingu jako prostředku pro distribuci svých produktů a vytváření příležitostí pro lidi po celém světě.

Firma Agel se specializuje na výrobu a prodej širokého spektra zdravotních doplňků stravy a produktů pro péči o tělo a pleť. Její produkty jsou určeny k řešení různých zdravotních problémů, od podpory Imunitního systému, přes zlepšení trávení, až po podporu zdraví srdce a cév.

Kultura firmy Agel je založena na spolupráci, podpoře a vzájemném respektu. Firma vytváří silnou komunitu svých distributorů a zákazníků, která je propojena prostřednictvím různých eventů, konferencí a sociálních médií.

Agel působí v mnoha zemích po celém světě, včetně Severní Ameriky, Evropy, Asie a Austrálie. Díky své MLM struktuře má Agel možnost rychlé expanze do nových trhů.

Výsledky firmy na trhu jsou impozantní. K roku 2019 dosáhla firma obrat více než 200 milionů dolarů a měla více než 40 000 aktivních distributorů. Její produkty jsou oblíbené u širokého spektra zákazníků, od sportovců a zdravotně orientovaných jedinců až po seniory hledající způsoby, jak zlepšit své zdraví a kvalitu života.

Souhrnem lze říci, že Agel je multi-level marketingová firma, která se zaměřuje na zlepšování života svých zákazníků prostřednictvím vysokokvalitních zdravotních doplňků stravy a produktů pro péči o tělo. Společnost je hrdá na svou silnou komunitu distributorů a zákazníků a její filozofie a hodnoty odrážejí její závazek k inovacím, integritě a zlepšování zdraví lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *