Akuna

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Akuna, významný hráč na poli multi-level marketingu, se může pochlubit dlouholetou tradicí a jasnou vizí, která je zaměřena na vytváření příležitostí pro lidi k dosažení osobního růstu a finanční nezávislosti. Věří v silu zdraví a wellness a to, jak tyto aspekty mohou ovlivnit život člověka.

Akuna se zrodila v roce 1995 a od té doby se postupně rozšířila do více než 20 zemí po celém světě. Firma se zaměřuje na výrobu a prodej zdravotních a wellness produktů, a to jak na domácím, tak na mezinárodním trhu. Akunina filozofie je postavena na vědomí, že zdraví je nejcennější majetek člověka a že jej může chránit a podporovat prostřednictvím přírodních produktů a doplňků stravy.

Akuna se pyšní širokým sortimentem produktů, které jsou určeny k podpoře zdraví a vitality. Její výrobky obsahují přírodní ingredience, které podporují celkové zdraví a pohodu. Mezi její hlavní produkty patří Alveo, bylinný doplněk stravy, který podporuje trávení, Imunitní systém a celkový zdravotní stav, a Onyx Plus, přírodní doplněk stravy obsahující extrakt z hroznů a oliv, který podporuje zdraví srdce a cév.

Akuna se snaží řešit problémy související se zdravím a celkovým blaho lidí prostřednictvím svých produktů. Firmě záleží na tom, aby lidé žili zdravějším a plnějším životem. Kromě toho se Akuna věnuje také vzdělávání lidí o významu zdravého životního stylu a poskytuje jim nástroje a zdroje, které jim pomáhají dosáhnout svých zdravotních cílů.

Komunita Akuna se vyznačuje silným duchem spolupráce a podpory. Firma věří, že její síla spočívá v jejích lidích, a tak se snaží budovat silné vztahy mezi svými členy a dodávat jim hodnotu prostřednictvím svých produktů a příležitostí. Kultura firmy je založena na hodnotách jako jsou důvěra, respekt, spolupráce a vzájemná podpora.

Pokud jde o výsledky na trhu, Akuna je jedním z předních hráčů v oblasti multi-level marketingu. Firma dosáhla významného růstu a expanze, což dokládají čísla a statistiky. V roce 2019 firma oznámila obrat ve výši 50 milionů dolarů a počet jejích distributorů se v roce 2020 přiblížil k půl milionu.

Její úspěch na trhu je odrazem její silné firmy, kvalitních produktů a odhodlání být lídrem v oblasti zdraví a wellness. Akuna je firmou, která se snaží poskytnout lidem příležitosti pro osobní a finanční růst, zatímco se soustředí na podporu zdraví a pohody. Její cíl je vytvářet zdravější a šťastnější svět, jeden člověk, jednu rodinu a jednu komunitu najednou.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *