ASEA

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ASEA je globální firmou, která operuje v oblasti síťového marketingu, známé také jako multi-level marketing (MLM). Tato firma se jako jedna z mála vyznačuje silnými hodnotami a filozofií, která je zakořeněná v jejím jádru.

ASEA byla založena v roce 2009 a od té doby si vytvořila silné postavení na trhu síťového marketingu. Přestože je to relativně mladá firma, její rychlý růst a úspěch ukazuje, že její produkty a služby jsou vysoce ceněny nejen zákazníky, ale také obchodními partnery.

Firma ASEA se specializuje na vývoj a prodej zdravotnických a wellness produktů. Jejich hlavním produktem je řada ASEA REDOX, která obsahuje molekuly signálního redoxu. Tyto produkty se snaží řešit problémy související se zdravím a wellness, jako je například stárnutí, úroveň energie, imunitní systém a mnoho dalších.

Hlavní filozofií ASEA je poskytnout lidem produkty, které podporují zdraví na buněčné úrovni. Snaží se přinášet progresivní řešení v oblasti zdraví a wellness s využitím vědeckých poznatků a technologií. Firma věří v sílu individuálního zdraví a potenciálu, který leží v každém z nás.

Kultura ASEA je charakteristická silným důrazem na týmovou práci a spolupráci. Věří v to, že společný úspěch je dosažen přes individuální úspěch každého člena týmu. Důkazem toho je silná komunita distributorů a spotřebitelů, která se kolem ASEA vytvořila. ASEA působí v 26 zemích po celém světě a stále pokračuje v expanzi.

Výsledky ASEA na trhu jsou impozantní. Firma vykazuje průměrný roční nárůst obratu o 30 procent hned od svého vzniku. Dokázala také vybudovat síť více než 30 000 aktivních distributorů, kteří šíří vizi a produkty ASEA po celém světě.

ASEA je příkladem toho, jak síťová marketingová firma může poskytnout hodnotnou platformu pro podnikání, zdraví a wellness. Její silné hodnoty, filozofie a komunita jsou faktory, které ji odlišují od ostatních MLM firem a vytvářejí základ pro její pokračující úspěch.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *