Ambit Energy

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Ambit Energy je uznávaná multi-level marketingová firma, která se specializuje na prodej energie. Firma, která byla založena v roce 2006 Jere Thompsonem Jr. a Chrisem Chamblessem, se od svého založení rychle rozrostla a v současné době působí v 17 státech USA.

Jedním z hlavních pilířů filozofie společnosti Ambit Energy je dodávat zákazníkům spolehlivou a cenově dostupnou energii, přičemž klade velký důraz na vynikající zákaznický servis. Firma je pevně přesvědčena, že její úspěch je úzce spjat s úspěchem jejích zákazníků a nezávislých konzultantů, kteří tvoří jádro jejího distribučního systému.

Jedním z nejzajímavějších aspektů firmy Ambit Energy je to, jak řeší běžné energetické problémy lidí. Společnost nabízí širokou škálu plánů a služeb v oblasti energie, které jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým potřebám a životním stylům lidí. Tyto plány zahrnují vše od tradičních energií, jako je plyn a elektřina, až po obnovitelné zdroje energie, jako je solární energie.

Firma Ambit Energy se také vyznačuje silnou firemní kulturou, která je založená na hodnotách jako jsou integrita, respekt a závazek k vynikajícímu výkonu. Firma vytváří prostředí, ve kterém se její zaměstnanci a konzultanti cítí hodnotní a motivovaní k dosahování vynikajících výsledků.

Podle posledních statistik má Ambit Energy více než milion aktivních zákazníků. Firma je také považována za jednoho z největších nezávislých prodejců energie v Severní Americe. Od svého založení v roce 2006 firma vygenerovala přes 1,2 miliardy dolarů v ročních příjmech.

Ambit Energy se také může pochlubit řadou ocenění a uznání. Firma byla například jmenována jako nejrychleji rostoucí soukromá společnost v USA v roce 2010 magazínem Inc. a byla také oceněna jako jedna z nejlepších 100 společností pro zaměstnance v Texasu v roce 2017.

Výsledky na trhu, které Ambit Energy dosáhla, svědčí o její silné pozici v oblasti prodeje energie. S jejími hodnotami, filozofií a silnou komunitou se zdá, že tato firma je dobře připravena na to, aby pokračovala v poskytování kvalitních energetických služeb do budoucna.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *