Modere

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Modere: Přední firma v multi-level marketingovém průmyslu

Modere je globální, multi-level marketingová společnost, která se specializuje na výrobu a distribuci produktů pro zdraví, wellness a osobní péči. Tato společnost, známá svou silnou misí a hodnotami, je na trhu již více než 30 let a působí v 27 zemích po celém světě.

Hodnoty a filozofie Modere

Modere klade velký důraz na udržitelnost, transparentnost a bezpečnost. Jejich mantra „Live Clean“ odráží pevný závazek firmy poskytovat zdravé a bezpečné produkty pro zákazníky, aniž by ohrožovali zdraví naší planety. Firma je hrdá na své produkty, které jsou nejen vysoce kvalitní, ale také vyráběné s ohledem na životní prostředí.

Historie a vývoj firmy

Modere byla založena v roce 1987 a od té doby se vypracovala na jednoho z lídrů v oblasti multi-level marketingu. Původně známá jako Images and Attitude, firma prošla v roce 2013 rebrandingem a změnila své jméno na Modere. Společnost má hlavní sídlo v Americe, ale působí také v Evropě, Austrálii, Asii a Africe.

Portfolia produktů

Modere nabízí řadu produktů, které se zaměřují na zlepšení zdraví, wellness a krásy jejich zákazníků. To zahrnuje výživové doplňky, produkty pro osobní péči, domácí produkty a produkty pro péči o pleť. Všechny tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomáhaly lidem žít čistější a zdravější život.

Kultura a komunita

Modere je známá svým silným důrazem na komunitu a kulturu. Společnost věří, že její síla spočívá v jejích lidech a že její úspěch je důsledkem jejich úsilí. Modere poskytuje svým distributůrům školení a nástroje, které jim pomáhají růst a být úspěšnými v obchodě. Také vytváří příležitosti pro komunitní angažovanost a oslavu úspěchů.

Výkonnost na trhu

Modere se může pochlubit solidními výsledky na trhu. Podle posledních zpráv společnost dosáhla v roce 2019 obratu přes 300 milionů dolarů. Modere je také známá svou inovační obchodní strategií, která se do značné míry opírá o sociální prodej prostřednictvím sociálních médií a digitální marketing.

Modere je tedy multi-level marketingová firma, která se zavázala k poskytování kvalitních, udržitelných a bezpečných produktů. Její silná komunita, pevné hodnoty a inovativní obchodní strategie ji činí jedním z předních hráčů v tomto průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Jedna myšlenka na “Modere”

  1. Dobrý den, popravdě se bojím registrace na MLM summit, stránka mi přijde jako vstup do spamu. Bylo by možné registrovat se jiným způsobem? Děkuji

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *