IT WORKS™

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

IT WORKS™ je americká multi-level marketingová společnost (MLM), která se specializuje na výrobku a prodej zdravotních a wellness produktů.

IT WORKS™ byla založena v roce 2001, což znamená, že na trhu působí již téměř dvacet let. Firma byla založena Markem a Cindy Pentecostovými, kteří chtěli nabídnout produkty, které by pomohly lidem dosáhnout svých cílů v oblasti zdraví a wellness a zároveň jim umožnily vytvořit si vlastní podnikání.

Firma IT WORKS™ stojí na třech základních hodnotách – přátelství, svobodě a zábavě. Tyto hodnoty jsou základem její filosofie a odrážejí se v celkové kultuře společnosti. Společnost věří, že když se lidé cítí dobře, dosahují lepších výsledků, a proto se snaží vytvořit přátelské a zábavné prostředí pro své distributory i zákazníky.

IT WORKS™ nabízí široký sortiment produktů, které zahrnují výživové doplňky, kosmetické produkty a tělové zábaly. Firma je známá především díky svým tělovým zábalům, které pomáhají redukovat tělesný tuk a celulitidu. Dalšími populárními produkty jsou například doplňky pro podporu trávení, zlepšení spánku nebo pro zvýšení energetické hladiny.

IT WORKS™ má silnou komunitu distributorů a zákazníků, kteří se podporují a motivují k dosažení svých cílů. Společnost také podporuje své distributory v jejich vlastním podnikání a poskytuje jim školení a nástroje potřebné k jejich úspěchu.

Společnost IT WORKS™ působí na mezinárodní úrovni a její produkty jsou dostupné v mnoha zemích po celém světě. Firma má distributory v Severní Americe, Evropě, Austrálii a Asii.

Výsledky společnosti na trhu jsou pozoruhodné. V roce 2012 byla IT WORKS™ zařazena na seznam Inc. 500, který sestavuje 500 nejrychleji rostoucích soukromých společností v USA. V roce 2013 dosáhla společnost obratu 538 milionů dolarů a v roce 2016 dosáhla obratu téměř 700 milionů dolarů.

Přestože je IT WORKS™ multi-level marketingová společnost, které jsou často kritizované za svůj obchodní model, tato společnost se může pochlubit pozitivními recenzemi a výsledky. Její silná komunita, kvalitní produkty a podpora distributorům ji činí jednou z nejúspěšnějších MLM společností na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Jedna myšlenka na “IT WORKS™”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *