Amway

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Amway je jednou z předních společností na světě v oblasti přímého prodeje a představuje zároveň jeden z největších příkladů úspěšného fungování multi-level marketingového (MLM) modelu. Společnost se zrodila v roce 1959 v Ada v Michiganu, když se její zakladatelé, Richard DeVos a Jay Van Andel, rozhodli vytvořit vlastní podnikatelský model, který by lidem nabízel pružnou pracovní dobu a možnost řídit vlastní podnikání.

Amway je založena na filozofii poskytování kvalitních produktů prostřednictvím síťového marketingu. Její hodnoty jsou zakotveny v integritě, partnerství a osobním rozvoji. Amway věří v podporu jednotlivců k dosažení jejich osobních cílů a neustálého seberozvoje. Společnost také klade velký důraz na etické podnikání a udržitelnost, což odráží její dlouhodobý závazek k životnímu prostředí a společenské odpovědnosti.

Amway se zabývá výrobou a prodejem širokého spektra produktů, včetně kosmetiky, doplňků stravy, produktů pro domácnost a mnoha dalších. Všechny tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily různé problémy lidí v každodenním životě, od zdraví a krásy po čistotu a péči o domácnost.

Kultura a komunita Amway je silně zaměřena na podporu a spolupráci. Distributoři Amway jsou součástí globální komunity, která se podporuje a vzdělává. Společnost poskytuje svým distributorům řadu nástrojů a zdrojů, které jim pomáhají růst a prosperovat v jejich podnikání.

Amway působí v více než 100 zemích a teritoriích po celém světě. V roce 2019 dosáhla společnost celosvětových prodejů ve výši 8,4 miliardy dolarů, což je jen důkazem jejího obrovského globálního dosahu a vlivu na trhu.

Amway je také známá svými významnými příspěvky do komunity. Od svého založení společnost darovala více než 200 milionů dolarů na charitativní účely po celém světě. Její závazek k sociální odpovědnosti a komunitní službě je jednou z klíčových součástí její korporátní kultury a hodnot.

Přestože MLM model nemá vždy nejlepší pověst, Amway je důkazem, že tento systém může fungovat a může poskytnout lidem příležitosti k vlastnímu podnikání a osobnímu růstu. Její dlouhodobý úspěch a pozitivní dopad na životy lidí po celém světě svědčí o tom, že Amway je skutečně jednou z nejúspěšnějších a nejdéle fungujících MLM společností na světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *