4Life

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

4Life je multi-level marketingová firma (tj. MLM nebo síťový marketing), která byla založena v roce 1998, Davidem a Biancou Lisonbeeovými v Utahu, USA. Tato firma je dnes mezinárodně uznávaná a funguje v více než 50 zemích po celém světě. 4Life je známá svými výzkumy a vývojem v oblasti Imunitní podpory a vědy přenosu faktorů, které jsou klíčové pro celkové zdraví a wellness.

Firma 4Life se zavázala k zajištění nejvyšší kvality a čistoty ve svých produktech. Získala certifikaci Good Manufacturing Practices (GMP), která je standardem pro výrobu a testování produktů. Tato certifikace je udělena jen společnostem, které splňují nejpřísnější mezinárodní normy pro čistotu a bezpečnost produktů.

Filozofií 4Life je poskytovat lidem nejen možnost zlepšit své zdraví prostřednictvím jejich produktů, ale také jim nabídnout příležitost k finanční nezávislosti prostřednictvím jejich MLM struktury. 4Life věří, že síťový marketing umožňuje jednotlivcům vytvořit si vlastní podnikání s minimálními náklady a riziky.

Firma 4Life produkuje a prodává širokou škálu produktů zaměřených na podporu Imunitního systému a celkové wellness. Jejich nejznámějším produktem je 4Life Transfer Factor, který je navržen tak, aby podporoval Imunitní systém tím, že poskytuje tělu potřebné informace pro efektivní reakci na zdravotní výzvy. Tento produkt je výsledkem více než 50 let výzkumu a vývoje.

Kultura firmy 4Life je postavena na hodnotách jako je integrita, servis, rodina a svoboda. Ve firmě vládne silný duch komunity a spolupráce, kde se všichni členové podporují a pomáhají si navzájem. 4Life také podporuje místní a globální komunity prostřednictvím své nadace 4Life Fortify, která poskytuje nutriční pomoc dětem v potřebě.

Co se týče jejich výsledků na trhu, 4Life je jedním z předních hráčů v MLM průmyslu, s ročním obratem dosahujícím stovek milionů dolarů. Firma má tisíce nezávislých distributorů po celém světě a jejich produkty jsou prodávány v desítkách zemí.

V dnešní době je 4Life považována za jednu z nejdůvěryhodnějších a nejrespektovanějších společností v oboru síťového marketingu, díky svému otevřenému a transparentnímu přístupu k obchodním praktikám a vysoké úrovni kvality a inovace svých produktů. Jejich růst a úspěch jsou svědectvím o síle jejich produktů a obchodních modelů.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *