Imuni

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Imuni: Innovativní Společnost Pro Zdravější Život

Imuni je multi-level marketingová společnost, která se zavázala k poslání poskytovat jedinečné řešení pro zlepšení zdraví a kvality života lidí po celém světě. Uznávaná na mezinárodní úrovni za své inovativní produkty a plán kompenzace, Imuni vede cestu k zdravějšímu a prosperujícímu životu pro své zákazníky a partnery.

Firma byla založena v roce 2005 a za posledních 15 let se vypracovala na jednoho z nejprestižnějších hráčů na trhu doplňků stravy. Imuni se věnuje výzkumu, vývoji a distribuci vysoce kvalitních produktů, které mají za cíl zlepšit zdraví a životní styl zákazníků. Produkty zahrnují širokou škálu kategorií, včetně doplňků stravy, péče o pleť, osobní péče a wellness produktů, které jsou založeny na nejnovějších vědeckých poznatcích.

Hodnoty Imuni jsou zakotveny v přesvědčení, že zdraví a pohoda jsou klíčem k úspěšnému a plnohodnotnému životu. Společnost se chlubí svou silnou firemní kulturou, která je postavena na základě spolupráce, respektu a angažovanosti. Tato kultura se odraží v její komunitě, která zahrnující tisíce nezávislých distributorů a zákazníků po celém světě.

Imuni působí ve více než 20 zemích světa a pokračuje v expanzi na další trhy. Společnost je hrdá na to, že poskytuje svým distributorům efektivní nástroje a vzdělání pro dosažení osobního a profesního růstu, a to prostřednictvím svého propracovaného vzdělávacího systému a podpory online komunity.

Co se týče obchodního výkonu, Imuni dosáhla v posledních pěti letech průměrného ročního růstu o 20%. V roce 2020 společnost dosáhla obratu ve výši 200 milionů dolarů, což je důkazem jejího stabilního postavení na trhu a důvěry, kterou si získala u svých zákazníků.

Je třeba zdůraznit, že Imuni se neustále snaží zlepšovat své výrobky a služby, aby vyhovovala potřebám svých zákazníků, a to prostřednictvím svého závazku k inovacím a výzkumu. Tato společnost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají vysoce kvalitní produkty pro zdraví a pohodu a příležitost k podnikání, které umožňuje osobní a profesní růst.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

2 komentáře u „Imuni“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *