Avon

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Avon je globální multi-level marketingová společnost, která je ve světě uznávána jako jedna z předních značek v oblasti kosmetiky, péče o pleť, parfémů a módy. Tato společnost je známá svým osobitým prodejním modelem, kde nezávislí prodejci, často označovaní jako „Avon Ladies“, prodávají výrobky Avon přímo zákazníkům a přitom si budují vlastní obchod.

Od svého založení v roce 1886 je Avon zasvěcen hledání krásy, inovaci, optimismu a, především, ženám. Jejich filozofií je poskytnout ženám příležitost k nezávislosti a finančnímu růstu tím, že jim umožní zastávat roli nezávislých prodejců. Tato filozofie je důvodem, proč se Avon stal jedním z největších zaměstnavatelů žen na světě.

Avon se zabývá výrobou a prodejem široké škály výrobků: od make-upu, péče o pleť, parfémů, módy, až po domácí dekorace. Ve svých produktech se snaží odrážet nejnovější trendy a inovace v kosmetickém průmyslu. Kromě toho se Avon zapojuje do různých sociálních příčin a podporuje ženy v boji proti rakovině prsu a domácímu násilí.

Kultura Avonu je založena na vzájemném respektu, důvěře a podpoře. Společnost se snaží vytvářet prostředí, které je bezpečné, přátelské a podněcuje k osobnímu růstu a rozvoji. Jejich komunita je tvořena tisíci nezávislých prodejců po celém světě, kteří se podílejí na vytváření pozitivních změn ve svých komunitách.

Avon působí ve více než 100 zemích po celém světě a jeho výrobky jsou prodávány prostřednictvím 6 milionů aktivních nezávislých Avon prodejců. Ve svých více než 130 letech existence se Avon stal synonymem pro kvalitní kosmetické výrobky, které ženy milují. V roce 2019 dosáhl Avon celkových prodejů ve výši 4,76 miliardy dolarů.

Avon je zkrátka více než jen kosmetickou značkou. Je to společnost, která se snaží změnit životy žen na celém světě tím, že jim poskytuje příležitosti k finanční nezávislosti a podporuje je v jejich boji proti rakovině prsu a domácímu násilí. Tato důležitá práce, spolu s jejich širokou škálou kvalitních produktů, dělá z Avonu skutečně jedinečného hráče na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *