Belcorp

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Belcorp: Přední multi-level marketingová společnost s globální působností

Belcorp je přední multi-level marketingová (MLM) společnost, která se zaměřuje na výrobu a distribuci kosmetiky a osobní péče. Firma byla založena v roce 1967 v Limě, Peru a od té doby si pomalu ale jistě vybudovala silnou pozici na globálním trhu.

Filozofie a hodnoty Belcorp

Belcorp je založen na filozofii, která se řídí pravidlem: „vytvořit více a lépe pro ostatní“. Firma se vždy snažila poskytnout nejen kvalitní produkty, ale také podporovat a pomáhat ženám dosáhnout finanční nezávislosti a osobního růstu. Jednou z hlavních hodnot Belcorp je závazek k sociální odpovědnosti. Společnost je známá svými iniciativami, které se zaměřují na podporu vzdělání a lepšího života pro ženy v Latinské Americe.

Produkty a služby Belcorp

Belcorp je známý svými špičkovými produkty v oblasti kosmetiky a péče o pleť, které jsou prodávány pod značkami jako L’Bel, Ésika a Cyzone. Tyto značky jsou známé svými inovativními a kvalitními řešeními, které pokrývají široké spektrum potřeb a přání žen v oblasti péče o pleť a krásy.

Kultura a komunita

Kultura Belcorp je založena na hodnotách jako je respekt, důvěra, spolupráce a neustálá touha po zdokonalování. Firma má silnou komunitu konzultantů, která je tvořena miliony žen po celém světě. Tyto ženy nejen prodávají produkty Belcorp, ale také předávají hodnoty a filozofii firmy dál.

Globální působnost a výsledky na trhu

Belcorp dnes působí ve 15 zemích napříč Latinskou Amerikou a v USA. Společnost má více než 1 milion konzultantek, které pomáhají rozšiřovat její produkty a hodnoty. Podle Direct Selling News, Belcorp se nachází na seznamu Top 10 přímých prodejců v roce 2019, což dokazuje její silnou pozici na trhu.

Belcorp neustále roste a v roce 2018 dosáhla obratu 1,1 miliardy dolarů. Tato čísla ukazují, že firma je silným hráčem na trhu s produkty pro osobní péči a kosmetiku.

Závěrem, Belcorp je firmou s hlubokými hodnotami a silnou vírou v potenciál žen. S jejími kvalitními produkty a přístupem k podnikání se stala jedním z nejvýznamnějších hráčů v oblasti přímého prodeje kosmetiky a produktů pro osobní péči na mezinárodním trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *