Best World International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Best World International (BWI) je jednou z předních multi-level marketingových (MLM) firem, která má silný globální dopad v oboru zdraví a wellness. Společnost byla založena v Singapuru v roce 1990 a od té doby se rozrostla do více než třiceti zemí po celém světě. Tento článek se zaměřuje na filozofii, historii, výrobky, kulturu a výsledky BWI.

Hodnoty a filozofie

BWI staví svou filozofii na třech pilířích: lásce, zdraví a podnikání. Láska je základním prvkem, který spojuje společnost a její členy. Zdraví je v centru jejích produktů a služeb, a podnikání reprezentuje její model MLM. BWI věří, že vytváří harmonickou rovnováhu mezi těmito třemi aspekty, aby dosáhla svého cíle – poskytnout lidem příležitosti k dosažení lepší kvality života.

Historie

BWI byla založena v roce 1990 Doreenem Tanem a Henrym Ongem. Od svého založení se společnost zaměřovala na vývoj a distribuci kvalitních produktů pro zdraví a wellness. V roce 2004 se společnost stala veřejně obchodovanou společností na burze v Singapuru, což byl významný milník v její historii.

Produkty a služby

BWI se specializuje na výrobu a prodej produktů pro zdraví a wellness, včetně doplňků stravy, kosmetiky a osobní péče. Její široká škála produktů je navržena tak, aby řešila různé problémy zdraví a wellness, od péče o pleť a péče o tělo až po zdraví celkově.

Kultura a komunita

Kultura BWI je postavena na hodnotách vzájemné lásky, respektu a podpory. Komunita BWI je aktivní a angažovaná, se silnými vazbami mezi členy. Společnost podporuje své členy prostřednictvím různých vzdělávacích programů, motivujících seminářů a networkingových příležitostí.

Globální působnost a výsledky

BWI působí v více než třiceti zemích po celém světě, včetně Číny, Thajska, Indie, Indonésie, Vietnamu a mnoha dalších. V roce 2019 dosáhla společnost obratu 387,9 milionů SGD (asi 290 milionů USD), což je nárůst o 13,2 % oproti předchozímu roku. Tato čísla ukazují silný růst a dosah BWI na globálním trhu.

Závěr

Best World International je silnou a rostoucí MLM firmou s pozitivním dopadem na zdraví a wellness lidí po celém světě. Její silná kultura, vysoká kvalita výrobků a služeb a úspěch na trhu činí BWI důležitým hráčem v MLM průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *