Betterware

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Betterware: Spolehlivý partner pro výrazné zlepšení vašeho domova

Betterware je významná multi-level marketingová společnost, která je na trhu již více než 90 let. Tato britská společnost je známá tím, že se specializuje na výrobky určené pro domácnost a zahradu.

Betterware byl založen v roce 1928 a je známý svými inovativními a kvalitními produkty, které pomáhají lidem řešit každodenní problémy. Filozofie firmy spočívá v tom, že „každý den je možné udělat něco lepšího“. Toto motto se odráží v jejich výrobcích, které jsou navrženy tak, aby usnadnily život zákazníkům a zlepšily jejich domovy a zahrady.

Hodnoty Betterware zahrnují závazek k vysoké kvalitě, inovativnosti a zákaznické spokojenosti. Společnost se také zaměřuje na podporu svých nezávislých distributorů, nabízejíc jim možnosti pro osobní a profesionální rozvoj.

Betterware nabízí širokou škálu produktů, včetně úklidových potřeb, kuchyňských pomůcek, výrobků pro péči o tělo a zdraví, zahradních nástrojů a mnoho dalšího. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily běžné problémy s úklidem, uskladňováním, vařením, údržbou zahrady a dalšími každodenními úkoly.

Betterware je komunita lidí, kteří se sdružují kolem hodnot a produktů společnosti. Kultura společnosti podporuje týmovou práci, osobní rozvoj a podnikatelský duch. Distributoři Betterware mají možnost vytvářet vlastní podnikání a zároveň pomáhat zákazníkům zlepšovat své domovy a zahrady.

Společnost Betterware působí ve více než 75 zemích po celém světě. V roce 2019 dosáhla společnost celkového obratu přesahujícího 20 milionů liber. Tato čísla nejen dokazují finanční úspěch společnosti, ale také ukazují na velkou poptávku po jejích produktech.

Betterware je tedy nejen výrobce a distributor vysokokvalitních produktů pro domácnost a zahradu, ale také komunita lidí, kteří věří v hodnoty a filozofii společnosti. Společnost se zaměřuje na zlepšování každodenního života lidí a podporuje své distributory v jejich osobním a profesionálním rozvoji.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *