Captain Tortue

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Captain Tortue je vedoucím multimírovým marketingovým gigantem v oblasti módy, který byl založen v roce 1993 ve Francii. Tato značka je považována za předního dodavatele stylové dámské a dětské módy v Evropě. Navzdory těmto počátečním úspěchům se však společnost nezastavila a rozšířila svůj dosah do mnoha dalších zemí po celém světě, včetně Velké Británie, Irska, Španělska a Německa.

Jádrem filozofie Captain Tortue je poskytnout ženám příležitost realizovat své obchodní ambice. Společnost věří ve vytváření silných a nezávislých žen a podporuje ty, které mají vášeň pro módu a touhu po úspěchu.

Captain Tortue nabízí sortiment dámské a dětské módy, který je navržen speciálně pro zákazníky, jejichž hledání kvalitní módy by mohlo být jinak obtížné. Móda Captain Tortue je jedinečná, neboť je vysoce stylizovaná a zároveň pohodlná. Tato společnost se zabývá řešením problémů žen, které mají problémy s nalezením módy, která jim vyhovuje, je kvalitní a cenově dostupná.

Kultura Captain Tortue je charakteristická tím, že je založená na komunitě a podpoře. Společnost se zaměřuje na vytváření silných vztahů mezi svými poradci a zákazníky, což jim pomáhá lépe porozumět potřebám svých zákazníků a nabízet jim produkty, které vyhovují jejich individuálním stylům a potřebám.

Co se týče obchodních metrik, Captain Tortue je na vrcholu. Společnost vykázala stabilní růst po dobu své existence a v současné době má přibližně 3000 konzultantů po celém světě. Společnost Captain Tortue v loňském roce vykázala obrat přesahující 58 milionů eur a je považována za jednoho z největších hráčů v multi-level marketingovém odvětví módy.

Není pochyb o tom, že Captain Tortue je silný hráč v oblasti multi-level marketingu. Společnost se nejen zaměřuje na poskytování kvalitní módy, ale také na vytváření silných komunit a poskytování příležitostí pro ženy, aby se staly nezávislými a úspěšnými v oblasti obchodu. S rostoucím počtem konzultantů a stále rostoucím ziskem je Captain Tortue jasným ukazatelem úspěchu v multi-level marketingu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *