Chandeal

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Chandeal je japonská multi-level marketingová (MLM) společnost, která byla založena v roce 2010. Chandeal se specializuje na online prodej zdravotních a wellness produktů, zejména těch, které podporují zdravý životní styl a kladný postoj k tělu.

Hodnoty a filozofie Chandealu jsou založeny na přesvědčení, že každý by měl mít možnost žít zdravý životní styl, bez ohledu na jeho finanční situaci. Společnost se snaží dosáhnout tohoto cíle tím, že prodává své produkty za přijatelné ceny a vytváří podporující komunitu pro své zákazníky a distributory.

Chandeal byl na trhu více než deset let a za tu dobu vybudoval silnou značku a důvěru u svých zákazníků. Společnost se věnuje výzkumu a vývoji, aby mohla nabídnout nejnovější a nejkvalitnější produkty. Chandeal prodává širokou škálu produktů, včetně doplňků stravy, kosmetiky a zdravotnických potřeb.

Jedním z hlavních problémů, které Chandeal řeší, je nedostupnost kvalitních wellness produktů pro širokou veřejnost. Společnost se snaží tento problém řešit tím, že své produkty prodává online, což umožňuje snadný přístup pro všechny zákazníky.

Chandeal je známý svou silnou firemní kulturou a komunitou. Společnost se snaží vytvářet prostředí, kde se každý cítí vítán a podporován. Komunita Chandealu je založena na vzájemné podpoře a sdílení úspěchů.

Chandeal působí především v Japonsku, ale v posledních letech se začal rozšiřovat do dalších asijských zemí, včetně Číny a Jižní Koreje. Společnost má ambice stát se globálním hráčem v oblasti zdraví a wellness.

Výsledky Chandealu na trhu jsou impresivní. V roce 2019 dosáhla společnost obratu přesahující 10 miliard jenů a v roce 2020 se počet jejích distributorů přiblížil k hranici 100 000. Tyto úspěchy jsou důkazem silné pozice Chandealu na trhu a důvěry, kterou si vydobyla u svých zákazníků.

Chandeal je důkazem toho, že MLM společnost může být úspěšná, pokud se zaměřuje na potřeby svých zákazníků a vytváří kvalitní produkty. Společnost je hrdá na své dosavadní úspěchy a věří, že její budoucnost je ještě světlejší.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *