Eqology

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Eqology: Inovativní multi-level firma pro zdravý životní styl

Mezi mnoha podniky, které se věnují zdravému životnímu stylu, se vynímá jedna specifická. Eqology, multi-level firma sídlící v Norsku, poskytuje lidi po celém světě nejen kvalitními produkty, ale také příležitostí ke kariéře v tomto rychle se rozvíjejícím odvětví.

Historie a Filozofie

Eqology byla založena v roce 1998 s hlavním cílem podporovat zdravý životní styl a prevenci nemocí. V průběhu let se firma vyvinula v multi-level marketingovou (MLM) společnost, která nyní působí v 36 zemích světa.

Hodnoty Eqology jsou ukotveny v jejím jménu, což je kombinací slov „ekologie“ a „logika“. Firma se tedy snaží fungovat logicky ve vztahu k ekologii, což zahrnuje udržitelné výrobní procesy a odpovědný obchod. Její filozofie je založena na přesvědčení, že zdravý životní styl a péče o životní prostředí jdou ruku v ruce.

Produkty a služby

Eqology vyrábí a prodává širokou škálu produktů zaměřených na zdraví a wellness. Jejich portfolia zahrnují doplňky stravy, kosmetiku a produkty pro péči o tělo. Všechny produkty jsou vyráběny s důrazem na kvalitu, čistotu a udržitelnost.

Kultura a komunita

Komunita Eqology je tvořena tisíci nezávislých distributérů, kteří sdílejí společné hodnoty a cíle. Firma poskytuje svým členům školení a podporu, aby mohli úspěšně rozvíjet svou kariéru a zároveň přispívat k jejímu poslání. Kultura Eqology je založena na spolupráci, přátelství a vzájemné podpoře.

Výsledky na trhu

Podle posledních dostupných údajů, firma Eqology dosáhla v roce 2020 obrat přes 15 milionů eur. Firma také vykázala růst počtu svých nezávislých distributérů, který dosáhl více než 30 000 lidí v roce 2020.

Závěr

Eqology je multi-level firma, která přináší lidem zdravé produkty a možnost podnikat v oblasti zdraví a wellness. Její dlouhodobý závazek k udržitelnosti, kvalitě a podpoře komunity ji činí silným hráčem na trhu. S více než 20 lety zkušeností a tisíci spokojených zákazníků a distributérů, firma Eqology pokračuje v budování svého odkazu zdravého a udržitelného životního stylu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *