FARMASI

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

FARMASI: Multi-Level Marketing Společnost s Globálním Přesahem

FARMASI je mezinárodní multi-level marketingová společnost s více než 70 lety zkušeností v oblasti zdraví a krásy. Od svého vzniku v roce 1950, se tato turecká firma vyvinula v jednoho z předních hráčů na globálním trhu.

Sídlící v Istanbulu, FARMASI se specializuje na výrobu a prodej široké řady produktů, včetně kosmetiky, osobní péče, zdravotnických potřeb a doplňků stravy. Každý z jejich produktů je vyroben s nejvyšší úrovní péče a odhodlání k vysoké kvalitě, počínaje výběrem surovin až po konečné balení.

FARMASI se řídí etickými hodnotami a základními principy, které jsou zakořeněny v jejich filozofii „Kvalita pro všechny“. Věří, že každý zaslouží přístup k výrobkům nejvyšší kvality za cenově dostupné ceny. Firma je také hrdá na svůj přístup k udržitelnosti a ekologické odpovědnosti. Jejich produkty nejsou testovány na zvířatech a vyrábějí se s ohledem na životní prostředí.

Komunita FARMASI je složena z tisíců nezávislých distributorů, kteří působí ve více než 125 zemích po celém světě. Distributoři FARMASI jsou nejen prodavači, ale také zastánci značky a jejích hodnot. Firma nabízí svým členům různé výhody, včetně možnosti osobního a profesního růstu, flexibilní pracovní doby a atraktivního kompenzačního plánu.

FARMASI řeší různé problémy lidí tím, že nabízí produkty pro všechny typy pleti a věkové skupiny, stejně tak produkty pro muže i ženy. Kromě toho poskytuje příležitosti pro lidi, kteří hledají dodatečný příjem nebo chtějí zahájit vlastní podnikání bez potřeby velkých počátečních investic.

Podle posledních statistik, FARMASI dosahuje ročního obratu více než 1,5 miliardy dolarů a má přes milion aktivních distributorů po celém světě. Firma se také může pochlubit tím, že je jedním z nejrychleji rostoucích hráčů v oblasti multi-level marketingu.

Závěrem lze říci, že FARMASI je úspěšnou multi-level marketingovou společností, která se zavázala dodávat kvalitní produkty a poskytovat výhodné podnikatelské příležitosti pro lidi po celém světě. Její silná korporátní kultura, hodnoty a filozofie, společně s její rozsáhlou a různorodou komunitou, ji činí jedinečnou a výjimečnou firmou v jejím oboru.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *