FG Xpress

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

FG Xpress je globální multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na vývoj a distribuci inovativních produktů pro podporu celkového zdraví a pohody. Společnost je známá svojí jedinečnou kombinací exkluzivních produktů a unikátního obchodního modelu založeného na principu síťového marketingu.

FG Xpress byla založena v roce 2013 Ronem Williamsem, bývalým CEO a zakladatelem ForeverGreen Worldwide Corporation. Společnost se od svého založení soustředí na vytváření produktů, které podporují zdravý životní styl a dodávají energii, vitalitu a celkový pocit pohody.

Hodnoty a filozofie FG Xpress jsou zakořeněny v poskytování zdravých a kvalitních produktů, které ovlivňují životy lidí na celém světě. Společnost věří, že zdraví je klíčem k lepšímu a šťastnějšímu životu a proto se snaží nabízet produkty, které pomáhají lidem cítit se lépe a žít plněji.

Portfolio produktů FG Xpress zahrnuje širokou škálu zdravotních a wellness produktů, včetně doplňků stravy, energetických nápojů, krémů na tělo a dalších přírodních produktů. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily řadu zdravotních problémů, včetně únavy, stresu, nedostatku energie, bolesti kloubů a svalů a dalších.

Kultura FG Xpress je postavena na podpoře a sdílení. Společnost vytváří komunitu lidí, kteří se navzájem podporují a sdílejí svou vášeň pro zdravý životní styl a wellness. Tato komunita je základem úspěchu FG Xpress, protože to povzbuzuje její členy, aby byli aktivní, sdíleli své zkušenosti a pomáhali ostatním dosáhnout svých cílů.

FG Xpress působí ve více než 200 zemích po celém světě a je známá svou schopností dodat své produkty prakticky kamkoli. Společnost má silnou přítomnost na mnoha mezinárodních trzích, včetně Severní Ameriky, Evropy a Asie.

Na trhu dosáhla FG Xpress úspěchu díky svým vysoce kvalitním a inovativním produktům a silnému obchodnímu modelu. Společnost vykazuje konzistentní růst a rozšiřuje svou globální přítomnost. V roce 2014, pouze rok po založení, dosáhla společnost obratu 10 milionů dolarů, což je ohromující výsledek pro tak mladou společnost.

FG Xpress je špičkovým příkladem toho, jak síťový marketing může být účinně využit pro šíření kvalitních produktů po celém světě. Společnost pokračuje v inovacích a rozšiřování svého sortimentu produktů, aby mohla nadále naplňovat svou misi pomoci lidem žít zdravější a šťastnější život.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *