Giffarine Skyline Unity Co.

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Giffarine Skyline Unity Co., Ltd., známá také jako Giffarine, je významný thajský multi-level marketingový podnik, který se specializuje na široký sortiment výrobků, od kosmetiky a zdravotních potřeb až po stravovací a domácí potřeby. Její služby a produkty jsou určeny pro ty, kteří hledají kvalitní, cenově dostupné a efektivní řešení pro své každodenní potřeby.

Firma byla založena v roce 1996 a od té doby se neustále rozvíjí a roste. Od svého založení si firma vybudovala silnou pozici na thajském trhu a nyní také expanduje do dalších zemí včetně Vietnamu, Malajsie a Kambodže.

Filozofie a hodnoty Giffarine jsou základem jejího úspěchu. Giffarine klade velký důraz na kvalitu a inovace. Společnost věří, že její největší aktivum jsou její lidé – jak její zaměstnanci, tak její přidružení členové. Giffarine se také snaží přispívat k lepšímu životnímu prostředí a k udržitelnému rozvoji.

Giffarine nabízí širokou škálu produktů, které adresují různé potřeby a problémy lidí. Nabídka zahrnuje kosmetiku, výživové doplňky, osobní hygienické potřeby a další produkty pro domácnost. Všechny tyto produkty jsou vyráběny s nejvyšší péčí a kvalitou, aby poskytovaly maximální účinnost a spokojenost zákazníků.

Kultura a komunita Giffarine jsou dalšími důležitými aspekty jejího úspěchu. Společnost vytváří silný tým, který je založen na vzájemné podpoře a sdílení úspěchů. Tento přístup motivuje členy společnosti k dosahování svých osobních i profesních cílů.

Giffarine má silnou tržní pozici a dosahuje vynikající výsledky. V roce 2018 firma hlásila obrat v hodnotě 12 miliard bahtů (asi 400 milionů dolarů) a očekává, že se tento obrat bude v budoucnu zvyšovat. Společnost také tvrdí, že má více než 1 milion členů.

Giffarine Skyline Unity Co. je významným hráčem na trhu multi-level marketingu a je považována za jednu z nejúspěšnějších firem v Thajsku v tomto sektoru. Její silná pozice, kvalitní produkty a silná komunita členů jsou klíčem k jejímu úspěchu a důkazem její ceny pro lidi, které obsluhuje.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *