Globe Life – Family Heritage Division

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Globe Life – Family Heritage Division je významnou multi-level marketingovou společností, která se specializuje na poskytování dočasného a trvalého životního pojištění, pojištění proti rakovině, pojištění pro kardiostimulátory a další. Její síť nezávislých zástupců prodává produkty přímo koncovým zákazníkům prostřednictvím přímého prodeje, což pomáhá budovat silné vztahy mezi zákazníky a firmou.

Společnost Globe Life – Family Heritage Division byla založena v roce 1989 s cílem poskytnout americkým rodinám finanční bezpečnost. Od té doby se firma rozrostla a nyní slouží více než 400 000 rodinám po celém Spojených státech. Za dobu své existence, firma vyplatila více než 140 milionů dolarů v náhradách a vrátila více než 70 milionů dolarů v pojistných premiích.

Hodnoty společnosti jsou založeny na poskytování kvalitních produktů a služeb, které pomáhají lidem chránit to, co je pro ně nejdůležitější. Firma věří, že její úspěch je přímo spojen s úspěchem jejích zákazníků a nezávislých zástupců. Proto se neustále snaží vytvářet inovativní produkty a poskytovat špičkovou podporu.

Firma je silně zaměřena na vytváření kultury zapojení a spolupráce. Její pojetí multi-level marketingu je založené na budování komunity zástupců, kteří se navzájem podporují a pomáhají. Tento přístup, spolu s pružností a možností osobního rozvoje, které nabízí, přitahuje mnoho lidí, kteří hledají kariéru, která jim umožňuje pracovat na vlastních podmínkách a zároveň mít pozitivní dopad na životy ostatních.

Globe Life – Family Heritage Division působí v celých Spojených státech a má síť tisíců nezávislých zástupců. Tato firma je jedním z nejrychleji rostoucích poskytovatelů životního pojištění v zemi, což odráží její silnou pozici na trhu a důvěru, kterou v ní zákazníci mají.

Firma je také uznávaná za svůj přínos komunitě. Byla oceněna několika cenami za svůj přínos k podpoře vzdělávání a zdraví, včetně ceny „Business of the Year“ od místní komory obchodu.

Výsledky Globe Life – Family Heritage Division na trhu jsou pozoruhodné. Podle posledních dostupných dat společnost dosáhla ročních příjmů přesahujících 1 miliardu dolarů. Tyto čísla nejen svědčí o úspěchu společnosti, ale také o tom, jak dokáže svými produkty naplnit potřeby svých zákazníků.

Globe Life – Family Heritage Division je tedy mimořádně úspěšnou společností, která se zaměřuje na poskytování kvalitních pojišťovacích produktů a služeb. Její silná kultura, založená na spolupráci a podpoře, přitahuje mnoho lidí, kteří hledají úspěch a naplnění v oblasti přímého prodeje.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *