GOVVI

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Vítejte v jedinečném světě společnosti GOVVI, multi-level marketingové firmy, která se od svého založení v roce 2005 zapsala do obchodního světa jako odkaz na inovaci, integritu a vysoký standard kvality. Od svých skromných počátků se tato firma rozrostla do velkosti obřího hráče na trhu s multi-level marketingem a udělala nebývalé pokroky v oblasti produkce a prodeje výrobků, které opravdu zlepšují životy lidí.

GOVVI věří, že její silou je její filozofie spočívající v kvalitě a inovaci. Firma se zavázala poskytovat produkt, který je nejen efektivní, ale také bezpečný a šetrný k životnímu prostředí. Její motto „Kvalita a inovace pro lepší svět“ odráží její důraz na vývoj a neustálé zdokonalování svých produktů.

Společnost GOVVI se zaměřuje na výrobu a prodej široké škály produktů, které zahrnují vše od zdravotních doplňků po kosmetické výrobky. Firma je hrdá na to, že řeší aktuální problémy lidí tím, že nabízí řešení, která jsou nejen účinná, ale také snadno dostupná.

Jedním z unikátních aspektů firmy GOVVI je její kultura a komunita. Firma věří v silu kolektivního úsilí a posiluje tuto víru tím, že vytváří podpůrnou a motivující komunitu pro své členy. Tato kultura podpory a spolupráce je klíčovým prvkem, který pomohl firmě dosáhnout svých současných výšin.

GOVVI působí ve více než 50 zemích po celém světě a s nadšením přivítá nové členy do své stále rostoucí globální rodiny. Přestože je v mnoha zemích nováčkem, firma se rychle rozrůstá a dosahuje pozoruhodných výsledků.

Na trhu s multi-level marketingem se GOVVI osvědčila jako jedna z předních firem. K roku 2020 firma vykázala rekordní obrat 1,2 miliardy dolarů, což je o 20% více než v předchozím roce. Firma také hlásí rostoucí počty členů, kteří se pohybují okolo 2 milionů aktivních distributérů.

GOVVI je tedy nejen multi-level marketingová společnost; je to hnutí, které věří v lepší svět prostřednictvím kvalitních a inovativních produktů. S její důrazem na kvalitu, inovaci a podporu komunity je GOVVI firmou, která se opravdu snaží změnit svět k lepšímu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *