Hai-O

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Hai-O Enterprise Berhad je malajsijská společnost, která se již více než čtyřicet let zaměřuje na multi-level marketing (MLM). Tato firma je jednou z největších a nejúspěšnějších MLM společností v Malajsii.

Hai-O, který byl založen v roce 1975, je významným hráčem v oblasti MLM na malajsijském trhu. Firma se původně věnovala distribuci tradičních čínských léků a postupně se rozrostla a rozšířila svou působnost na další oblasti jako kosmetika, zdravotnické potřeby, potraviny a nápoje, móda a další spotřební zboží.

Filozofie a hodnoty Hai-O jsou založeny na konceptu ‚Sharing is Caring‘. Firma věří, že tím, že se podělí o své produkty a služby, může pomoci zlepšit životy svých zákazníků a členů. Toto se projevuje v jejich závazku poskytovat kvalitní produkty a služby, které nejen splňují, ale překračují očekávání zákazníků.

Hai-O vyrábí a prodává širokou škálu produktů, od tradičních čínských léků až po kosmetiku a módní doplňky. Jejich produkty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly potřebám a problémům různých segmentů populace, od mladých lidí, kteří hledají trendy produkty, až po starší generaci, která hledá produkty pro zdraví a wellness.

Kultura a komunita v Hai-O jsou silně zakotveny v konceptu týmové práce a spolupráce. Firma věří, že její úspěch je výsledkem tvrdé práce a odhodlání jejích členů. Hai-O také nabízí širokou škálu vzdělávacích a rozvojových programů pro své členy, aby je podpořila v jejich osobním a profesním růstu.

Hai-O je aktivní nejen v Malajsii, ale také v několika dalších zemích, včetně Singapuru, Bruneje a Indonésie. V posledních letech firma dosáhla významného růstu a rozšířila svou působnost do dalších zemí v regionu.

Co se týče výsledků na trhu, Hai-O je jednou z nejúspěšnějších MLM společností v Malajsii. Firma dosáhla obratu více než 1 miliardy malajsijských ringgitů (cca 237 milionů dolarů) v roce 2019 a její čistý zisk dosáhl 70 milionů ringgitů (cca 16,6 milionů dolarů). Hai-O také získal řadu prestižních ocenění a uznání, včetně ocenění „Best MLM Company“ od malajsijské vlády.

V závěru lze říci, že Hai-O je firma s dlouhou historií a silnými hodnotami, která se zaměřuje na poskytování kvalitních produktů a služeb svým zákazníkům. S její silnou kulturou týmové práce a zaměřením na vzdělávání a rozvoj svých členů je Hai-O firmou, která se neustále rozvíjí a růst.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *