Healy World

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Healy World je mezinárodně uznávaná multi-level marketingová (MLM) společnost, která se specializuje na produkci a distribuci nákladných zdravotních a wellness produktů. Tato firma se od svého vzniku v roce 2019 zaměřuje na zlepšení kvality života svých zákazníků prostřednictvím své revoluční technologie, která funguje na principu kvantové fyziky a bioenergetické rezonance.

Filozofie a hodnoty společnosti Healy World jsou zakořeněny v ideji, že zdraví je nejdůležitějším majetkem každého jednotlivce. Firma věří, že poskytováním produktů a služeb, které mohou zlepšit fyzickou a duševní pohodu jednotlivců, může přispět k celkovému zlepšení zdraví a wellness komunity jako celku.

Healy World je známá svým inovativním přístrojem Healy, který je navržený tak, aby pomáhal lidem lépe spravovat jejich fyzické zdraví a wellness. Tento přístroj používá frekvence pro léčení a regeneraci těla na buněčné úrovni. Healy má více než 120 programů, které pokrývají širokou škálu oblastí, včetně úlevy od bolesti, podpory spánku, zlepšení duševního a fyzického výkonu.

Kultura Healy World je postavena na hodnotách jako je inovace, spolupráce a integrita. Společnost věří, že jejich síla leží v jejich komunitě distributorů a zákazníků, kteří se spojili, aby sdíleli výhody produktů Healy s celým světem. Healy World působí ve více než 40 zemích po celém světě, včetně Evropy, Ameriky, Asie a Austrálie.

Z hlediska tržního výkonu se Healy World těší rychlému růstu a expanzi. Během krátké doby své existence se firma pochlubila významným nárůstem své sítě distributorů i zákazníků. Průměrný měsíční obrat firmy dosahuje milionů dolarů a její výrobky jsou vysoce ceněny jak odborníky, tak spotřebiteli.

Výjimečnost firmy Healy World tkví v její schopnosti kombinovat principy kvantové fyziky, bioenergetické rezonance a marketingové strategie pro vytvoření produktu, který nejenže zlepšuje zdraví a wellness jednotlivců, ale také nabízí příležitosti pro podnikání a osobní růst. Firma se nadále zavazuje k poskytování produktů a služeb nejvyšší kvality, které mění životy lidí na celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *