Healy

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Healy je multi-level marketingová firma, která se na mezinárodním trhu pohybuje již od roku 2008. Jde o společnost, která se soustřeďuje na to, aby lidem na celém světě nabízela jedinečné a inovativní produkty pro zlepšení jejich kvality života.

Jedním z hlavních pilířů filozofie Healy je holistický přístup k zdraví a blahu. Společnost věří v to, že pro dosažení optimálního zdraví a pohody je třeba se zaměřit na celou osobu, nejen na jednotlivé symptomy. Healy je také silně zavázána k etickému podnikání a je odhodlána dodržovat nejvyšší normy v oblasti lidských práv, pracovních práv a ochrany životního prostředí.

Healy se zabývá výrobou a prodejem frekvenčních léčebných přístrojů, které jsou určeny k podpoře fyzického a duševního zdraví. Tyto přístroje využívají technologii mikrofrekvencí pro stimulaci různých tělesných funkcí a podporu sebehojení. Produkty Healy se vyznačují svou vysokou kvalitou, inovativností a efektivitou.

Firma Healy se snaží řešit různé problémy, které mohou lidé v dnešní uspěchané době zažívat. Ať už jde o problémy se stresem, nespavostí, bolestmi, nedostatkem energie nebo sníženou imunitou. Produkty Healy jsou určeny k tomu, aby lidem pomohly tyto problémy řešit a zlepšit jejich celkovou kvalitu života.

Společnost Healy se také vyznačuje silnou komunitou a firemní kulturou. Firma poskytuje svým distributorům široké vzdělání a podporu, aby mohli svým zákazníkům nabídnout nejlepší možnou službu. Distributoři Healy tvoří aktivní a zapojenou komunitu, která sdílí hodnoty a vizí firmy.

Healy působí ve více než 40 zemích po celém světě, včetně Evropy, Severní a Jižní Ameriky a Asie. I přes svou globální přítomnost však společnost stále udržuje svůj osobní přístup a zaměření na potřeby jednotlivých zákazníků.

Co se týče dosažených výsledků na trhu, Healy má za sebou řadu úspěchů. Společnost dosáhla celosvětového obratu v řádech miliard dolarů a výrazně si tak získala své místo na trhu wellness a zdravotní péče. Healy také získala několik ocenění za své inovace a přínos v oblasti zdravotní péče, včetně prestižního ocenění Plus X Award za nejinovativnější značku roku 2019.

Healy je tedy společnost, která se nejen zabývá prodejem produktů, ale také se snaží přispívat k lepšímu životu lidí po celém světě. Své hodnoty a filozofii promítá do všech svých aktivit a je odhodlána být silným a pozitivním hlasem v oblasti zdravotní péče a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *