ibüümerang

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Ibüümerang – Inovativní cesta k úspěchu v multi-level marketingu

Ibüümerang je multi-level marketingová (MLM) společnost, která se poprvé objevila na scéně v březnu 2019. Za relativně krátkou dobu své existence se firmě podařilo zaznamenat impozantní růst a stát se jedním z lídrů v MLM průmyslu.

Holger Veit, jeden ze zakladatelů společnosti, definoval vizi a filozofii firmy jako „poskytování prémiových cestovních služeb za nejvýhodnější ceny, zatímco pomáháme lidem dosáhnout finanční svobody prostřednictvím našeho unikátního marketingového modelu“.

Hodnoty ibüümerang

Mezi hlavní hodnoty společnosti ibüümerang patří důvěra, transparentnost, integrita a inovace. Všechny jsou základními stavebními kameny, na kterých je postavena kultura firmy. Ibüümerang se snaží vytvářet prostředí, které je pro své členy inspirující, podporující a motivující.

Produkty a služby

Společnost ibüümerang se specializuje na prémiové cestovní služby. Nabízí svým zákazníkům výhodné cestování pomocí speciálního cestovního portálu, který zákazníkům nabízí slevy až do výše 70% na hotely, lety, nájemné vozy a další cestovní služby.

Řešení problémů

Jedním z hlavních problémů, které ibüümerang řeší, je finanční nezávislost svých členů. Pomocí svého unikátního MLM modelu nabízí lidem příležitost vytvářet si vlastní podnikání, zatímco se těší výhodám z cestování za zvýhodněné ceny.

Komunita a kultura

Kultura společnosti ibüümerang je založena na podpoře a vzájemném respektu mezi členy. Firma se také pyšní silnou globální komunitou, která je spojena společnými cíli a hodnotami.

Působení na trhu

Ibüümerang působí na globální úrovni se silnou přítomností v Severní Americe, Evropě, Asii a Austrálii. I přes svou mladou existenci, firma zaznamenala rychlý růst a v současnosti má více než 50 000 aktivních členů po celém světě.

Výsledky na trhu

Ibüümerang byla uznána jako jedna z nejrychleji rostoucích MLM společností v roce 2020. Za svůj krátký život, společnost vygenerovala přes 100 milionů dolarů v prodeji.

Závěr

Ibüümerang je inovativní MLM společnost, která nabízí unikátní příležitost pro lidi hledající finanční svobodu a zároveň chtějí využívat výhod z prémiových cestovních služeb. S rychlým růstem a silnou globální přítomností, ibüümerang je jasným důkazem toho, že inovace a integrita jsou klíčem k úspěchu v MLM průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *