ID Media

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ID Media je výjimečná multi-level marketingová společnost, která se na trhu pohybuje již více než dvacet let. Její hlavní sídlo se nachází v centru New Yorku, ale svůj vliv vyvinula napříč celým globem. Společnost se specializuje na vysoce kvalitní produkty pro péči o pleť, zdravou výživu a wellness. Svou obchodní činností se zaměřuje na řešení problémů spojených s kvalitou života lidí.

Philosophie společnosti ID Media je zakořeněna v myšlence, že každý si zaslouží mít příležitost dosáhnout skvělých výsledků a žít zdravý a plnohodnotný život. K tomu nabízí nejen výjimečné produkty, ale také obchodní příležitosti pro ty, kteří chtějí být součástí rodiny ID Media.

Firma ID Media je známá svými hodnotami, které jsou založené na integritě, respektu, vynikající kvalitě produktů, inovacích a udržitelnosti. Společnost se snaží neustále překonávat své hranice a nabízí nejlepší možné řešení pro své zákazníky a obchodní partnery.

Kultura ID Media je jednou z nejvýznamnějších v oboru. Je založena na podpoře a spolupráci, která vede k rozvoji dovedností a zlepšování životních podmínek jejích členů. Komunita společnosti je sestavena z lidí různých věkových kategorií, různých národností a z různých koutů světa.

ID Media je považována za jednu z nejúspěšnějších multi-level marketingových společností na světě. Rok za rokem dosahuje vysokého růstu, s ročním obratem v řádech miliard dolarů. Její produkty jsou prodávány ve více než 80 zemích světa a počet jejích obchodních partnerů se pohybuje v milionech.

ID Media je zároveň hrdá na svůj dopad na společnost. Firma se neustále snaží pomáhat lidem dosáhnout svých cílů a zlepšit kvalitu jejich života. Nabízí také různé charitativní programy a je aktivně zapojena do řady sociálních aktivit.

Jednoduše řečeno, ID Media je firmou, která spojuje lidi na cestě za zdravým a úspěšným životem. Je to firma, která věří v lidstvo a v to, že každý má právo na zdraví, štěstí a prosperitu. Je to firma, která pracuje na tom, aby tuto vizi proměnila v realitu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *