iGenius

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

iGenius: Nová generace multi-level marketingu

Multi-level marketing (MLM) je obchodní model, který s sebou přináší mnoho kontroverzí. Přesto jsou na trhu firmy, které tento model využívají s integritou a transparentností, aby přinášely hodnotu svým zákazníkům a partnery. Jednou takovou společností je iGenius.

Společnost iGenius byla založena v roce 2016 se sídlem v Kalifornii, USA. Pod vedením jejího zakladatele a CEO, Adriana Brignone, se iGenius rychle rozrostl a dnes je přítomný ve více než 150 zemích po celém světě.

iGenius: Filozofie a hodnoty

Základní filozofií iGenius je demokratizace přístupu k finančním informacím a službám. Společnost věří, že všechny lidi by měly mít stejné možnosti využít finanční nástroje a technologie, aby mohli dosáhnout svých finančních cílů.

Hodnoty iGenius se odrážejí v jejich závazku k transparentnosti, důvěře a inovacím. Společnost se snaží být transparentní vůči svým zákazníkům a obchodním partnerům a vytvořit tak prostředí vzájemné důvěry. Zároveň je iGenius neustále v hledání nových a inovativních řešení, aby zůstal na špičce svého oboru.

Čím se iGenius zabývá?

iGenius je především technologická společnost, která se zaměřuje na vývoj a poskytování finančních aplikací a softwarových nástrojů. Hlavním produktem je Crystal, aplikace, která pomocí umělé inteligence analyzuje finanční trhy a poskytuje uživatelům informace a poradenství pro jejich investiční rozhodnutí.

Společnost také nabízí široké portfolio dalších produktů a služeb, včetně programu pro osobní rozvoj, kde se lidé mohou učit o finanční gramotnosti, osobním rozvoji a leadershipu.

Jak iGenius řeší problémy lidí?

Jedním z hlavních problémů, které iGenius řeší, je nedostatek přístupu k kvalitním finančním informacím a nástrojům. Mnoho lidí nemá potřebnou znalost a dovednosti, aby efektivně spravovali své finance a investovali. Aplikace Crystal a další produkty iGenius poskytují lidem nástroje a informace, které potřebují, aby mohli dosáhnout svých finančních cílů.

Kultura a komunita iGenius

iGenius je hrdý na svou silnou a vřelou komunitu. Společnost podporuje kulturu spolupráce a vzájemné podpory mezi svými obchodními partnery a zákazníky. iGenius také usiluje o to, aby se jeho partneři neustále učili a rozvíjeli, a proto nabízí široké možnosti vzdělávání a osobního rozvoje.

Výsledky na trhu

Od svého založení v roce 2016 iGenius dosáhl impresivního růstu. Dnes má společnost více než 300 000 aktivních uživatelů svých produktů a služeb. V roce 2020 dosáhla společnost obratu více než 150 milionů dolarů.

Závěrem, iGenius je příkladem toho, jak může multi-level marketingová společnost fungovat s integritou a transparentností a přinášet hodnotu svým zákazníkům a partnery. S jeho inovativními produkty a službami a silnou komunitou, iGenius je ve své cestě demokratizovat přístup k finančním informacím a službám.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *