Immunotec

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Immunotec je multi-level marketingová společnost, která je důležitým hráčem v oblasti vývoje, výroby a distribuce produktů na podporu zdraví a wellness. Tento článek se pokusí objasnit, co je Immunotec, jaké jsou její hodnoty a filosofie, jaká je její historie, jaké produkty vyrábí a prodává a jaké problémy lidí řeší, jaká je její firemní kultura a komunita, kde všude působí a jaké má výsledky na trhu.

Immunotec byla založena v roce 1996 a sídlí v Kanadě. Od svého založení je firma v čele výzkumu imunitního systému a rozvoje produktů, které podporují zdraví a wellness. Její produkty jsou distribuovány prostřednictvím sítě nezávislých distributorů v několika zemích po celém světě, včetně USA, Mexika, Dominikánské republiky, Velké Británie, Irska a Francie.

Hodnoty a filozofie Immunotecu jsou postaveny na základním přesvědčení, že každý má právo na optimální zdraví. Firma pracuje na vývoji produktů, které podporují zdraví a wellness, a poskytuje vzdělávání a podporu, které lidem pomáhají dosáhnout tohoto cíle. V Immunotecu věří, že věda je základem všeho, co dělají, a věnovali se výzkumu a vývoji produktů, které jsou podloženy pevnými vědeckými důkazy.

Immunotec nabízí širokou škálu produktů, včetně doplňků stravy, výživových nápojů, produktů pro péči o pleť a tělo a dalších produktů zaměřených na podporu celkového zdraví a wellness. Jejich klenotem je produkt nazývající se Immunocal, který je speciálně navržený pro podporu imunitního systému.

Firma má silnou a aktivní komunitu distributorů a zákazníků, kteří se vášnivě věnují podpoře zdraví a wellness. Immunotec se zavázal k poskytování podpory a vzdělávání svým distributorům, aby jim pomohl být úspěšnými podnikateli.

Immunotec je uznávaným hráčem na trhu s produkty pro zdraví a wellness, s ročními tržbami přesahujícími 100 milionů dolarů. Firma má také silnou finanční pozici, s více než 20 lety neustálého růstu a výkonnosti.

Na závěr je třeba říci, že Immunotec je firmou s hlubokým závazkem k vědě, inovacím a podpoře zdraví a wellness. Její produkty, podpůrné služby a komunita distributorů a zákazníků vytvářejí silnou platformu pro dlouhodobý úspěch na trhu s produkty pro zdraví a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *