Isagenix

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Isagenix je mezinárodní multi-level marketingová firma, která se zaměřuje na produkty pro zdraví a wellness. Tato společnost, která byla založena v roce 2002 Jimem a Kathy Cooverovými spolu s Johnem Andersonem, je známá svými výživovými doplňky, přípravky na hubnutí, potravinovými produkty a dalšími výrobky napomáhajícími k zdravějšímu životnímu stylu.

Filozofie a hodnoty Isagenixu se zaměřují na poskytování vysoce kvalitních produktů, které pomáhají lidem dosáhnout a udržet si optimální zdraví. Společnost se také snaží o to, aby lidé nejen zlepšili své fyzické zdraví, ale také aby dosáhli finanční svobody prostřednictvím svého marketingového modelu. Isagenix také věnuje velké úsilí na podporu své komunity distributorů a zákazníků, a to nejen poskytováním kvalitních produktů, ale také poskytováním vzdělávacích a marketingových nástrojů, které jim pomáhají budovat úspěšné podnikání.

Isagenix je známý svými produkty pro hubnutí, které jsou navrženy tak, aby pomohly lidem dosáhnout svých cílů v hubnutí a udržení zdravé hmotnosti. Tyto produkty zahrnují vše od proteinových prášků a třesů po doplňky stravy a energetické nápoje. Společnost také nabízí řadu výrobků pro celkové zdraví, včetně doplňků pro podporu zdraví srdce, kostí a trávení.

Kultura a komunita Isagenixu jsou silně zakořeněny v hodnotách wellness, osobního rozvoje a finanční svobody. Je to komunita, která je zapojena do mnoha charitativních aktivit a projektů, jako je například Isagenix Foundation, který pomáhá poskytovat zdravé školní obědy dětem v potřebě. Distributoři a zákazníci mají také příležitost se zapojit do různých událostí a konferencí pořádaných společností, které nabízejí vzdělávání, inspiraci a příležitosti k networkingu.

Od svého založení v roce 2002, Isagenix rozšířil svou působnost do více než 26 zemí po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Nového Zélandu a mnoha evropských zemí. Společnost dosáhla miliardový obrat a má více než 500 000 aktivních distributorů a zákazníků. V roce 2020 dosáhla společnost obratu 1,3 miliardy dolarů.

Statistiky ukazují, že Isagenix má pozitivní dopad na životy mnoha lidí. Podle společnosti, více než 100 lidí dosáhlo finanční svobody prostřednictvím jejich programu kompenzace a tisíce dalších dosáhly svých cílů v hubnutí a zlepšení zdraví pomocí jejich produktů.

Závěrem lze říci, že Isagenix je společnost, která se zaměřuje na poskytování kvalitních produktů pro zdraví a wellness, podporu své komunity a poskytování příležitostí pro finanční svobodu. Její silná kultura a komunita, spolu s jejími výrobky, ji činí významným hráčem v oblasti zdraví a wellness.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *