Natura

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Natura je mezinárodní multi-level marketingová (MLM) společnost se sídlem v Brazílii, která se může pochlubit téměř 50 letou historií na trhu. Je známá svým závazkem k udržitelnosti, inovaci a výrobě přírodních produktů pro péči o pleť a tělo.

Historie společnosti Natura sahá až do roku 1969, kdy se zakladatelé Antonio Luiz Seabra, Guilherme Leal a Pedro Passos rozhodli vytvořit firmu, která by byla odlišná od tradičních kosmetických společností. Jejich cílem bylo vytvářet výrobky, které jsou šetrné k životnímu prostředí a zároveň účinné a přinášejí skutečnou hodnotu pro zákazníky.

Od svého vzniku se Natura vyznačuje silnými hodnotami a filosofií, která se zaměřuje na udržitelnost, sociální odpovědnost, transparentnost a dodržování nejvyšších etických norem. Společnost také právě díky svému MLM modelu podporuje podnikání na individuální úrovni, poskytuje příležitosti pro osobní růst a finanční nezávislost.

Natura vyrábí a prodává širokou škálu produktů pro péči o pleť, tělo, vlasy a kosmetiku. Její produkty jsou vyrobeny s důrazem na udržitelnost, přírodní složky a etické zdroje. Výrobní procesy Natury jsou navrženy tak, aby minimalizovaly dopad na životní prostředí a podporovaly spravedlivý obchod s místními společenstvími.

Společnost Natura řeší problémy spotřebitelů tím, že nabízí produkty, které jsou nejen kvalitní a účinné, ale také respektují životní prostředí a sociální spravedlnost. Její produkty jsou navrženy tak, aby vyhovovaly různým typům pleti a pomáhaly řešit různé problémy s pokožkou.

Kultura Natura je založena na hodnotách důvěry, spolupráce a dodržování nejvyšších etických norem. Společnost podporuje rozvoj svých zaměstnanců a distributorů a vytváří silnou, podporující komunitu. Její MLM model také nabízí příležitosti pro lidi, kteří chtějí podnikat na vlastní pěst.

Natura je dnes přítomna ve více než 70 zemích po celém světě. Je jedním z největších hráčů na kosmetickém trhu v Latinské Americe a významně expanduje i na dalších trzích. Podle údajů z roku 2019 dosáhla společnost obratu přes 10 miliard USD.

Společnost Natura je také nositelem řady uznání a ocenění v oblasti udržitelnosti, sociální odpovědnosti a inovací. V roce 2018 se stala první veřejně obchodovanou společností, která získala certifikaci B Corp, potvrzující její závazek vůči sociální a environmentální odpovědnosti.

Natura je tedy příkladem společnosti, která úspěšně kombinuje obchodní úspěch s dodržováním etických norem a udržitelnosti. Její produkty, hodnoty a filozofie ji činí jedinečnou ve světě MLM společností i v širším kontextu kosmetického průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *