OGI (OurGlobalIdea)

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

OurGlobalIdea: Moderní řešení pro moderní podnikání

OurGlobalIdea (OGI) je inovativní multi-level marketingová společnost, která se zaměřuje na poskytování řešení v oblasti e-commerce, software a vzdělávání. Společnost OGI se snaží otevřít cesty k podnikání lidem po celém světě, zároveň poskytuje možnosti k osobnímu rozvoji a vzájemnému sdílení zkušeností.

Firma OGI byla založena v roce 2015 a od té doby se rychle rozvíjí a stále získává nové členy v různých zemích světa. Hlavní filozofií OGI je poskytnout jednoduché, efektivní a cenově dostupné řešení, které umožní jednotlivcům i malým a středním podnikům rozjet a rozvíjet své vlastní online podnikání.

Hodnoty OGI jsou založeny na spolupráci, důvěře a vzájemné podpoře. Společnost věří v potenciál každého jednotlivce a poskytuje platformu, kde se mohou lidé učit, růst a sdílet své zkušenosti a nápady. Kromě toho OGI klade velký důraz na etické podnikání a transparentnost.

Produkty OGI se zaměřují na různé oblasti e-commerce a digitálního marketingu. Nabízejí například pokročilé marketingové nástroje, vzdělávací platformy a software pro tvorbu webových stránek. Cílem OGI je pomoci lidem a podnikům maximalizovat jejich online přítomnost a dosáhnout úspěchu v digitálním světě.

Kultura OGI je otevřená, inkluzivní a zaměřená na růst. Společnost vytváří komunitu, kde se její členové mohou vzájemně podporovat, sdílet své nápady a zkušenosti a učit se od sebe navzájem. OGI také pořádá pravidelné online a offline akce, jako jsou školení, webináře a konference, kde se členové mohou setkávat a navázat nové kontakty.

OGI působí v mnoha zemích po celém světě a má tisíce spokojených členů. Díky svým efektivním řešením a silné komunitě se OGI stala jedním z nejrychleji rostoucích multi-level marketingových společností v posledních letech. Například v roce 2019 dosáhla společnost obratu 20 milionů dolarů a počet jejích členů přesáhl 50 tisíc.

Výsledky OGI na trhu ukazují, že její filozofie a přístup k podnikání jsou úspěšné. Společnost neustále inovuje a hledá nové způsoby, jak pomoci svým členům dosáhnout jejich cílů. S touto vizí a silnou komunitou za sebou je OGI připravena na velké úspěchy v budoucnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *