OPTAVIA® / Medifast

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

OPTAVIA® / Medifast je nadnárodní společnost, která se zaměřuje na podporu zdravého životního stylu a hubnutí skrze komplexní systém stravování a osobního poradenství. Její kultura a komunita jsou založeny na filozofii zdravého života, zdravého těla a zdravé mysli.

OPTAVIA® / Medifast byla založena v roce 1980. Společnost začala jako malý start-up zaměřený na výrobu a distribuci nízkokalorických jídel a nápojů. V průběhu let se rozrostla na globálního lídra v oblasti zdravé výživy a hubnutí.

Firma vyrábí a prodává rozsáhlou řadu zdravých jídel, nápojů a doplňků stravy. Produkty jsou navrženy tak, aby ulehčily hubnutí a podporovaly zdravý životní styl. V nabídce najdeme vše od proteinových tyčinek, přes smoothie, až po speciálně vyvážené jídlo v rámci svého programu „5&1 Plan“.

OPTAVIA® / Medifast řeší problémy lidí s nadváhou a obezitou, nabízí jim řešení pro hubnutí a podporu zdravého životního stylu. Firma neposkytuje pouze produkty, ale i komplexní podporu skrze osobní poradce, kteří klientům pomáhají sestavit individuální plány a motivují je v jejich cestě za hubnutím a zdravým životním stylem.

Firma je známá svou silnou komunitou a kulturou. Zaměřuje se na to, aby lidé nejen zhubli, ale aby se také cítili dobře, byli zdraví a šťastní. Společnost také investuje do výzkumu a vývoje nových produktů a technologií, které by ještě více pomohly lidem dosáhnout jejich cílů.

OPTAVIA® / Medifast působí po celém světě, má obchodní partnery a klienty v Severní Americe, Asii, Evropě a dalších regionech. Firma dosahuje skvělých obchodních výsledků. Podle posledních dostupných údajů společnost vykázala roční tržby ve výši 875 milionů dolarů s tím, že počet jejich nezávislých poradců přesáhl 30 000.

Firma OPTAVIA® / Medifast je tak mnohem více než jen další společností v oblasti výživy a hubnutí. Je to komunita lidí, kteří se snaží žít zdravějším životem a podporují se navzájem na této cestě. Jejich produkty a služby jsou navrženy tak, aby pomohly lidem dosáhnout jejich cílů a cítit se lépe.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *