Saladmaster

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Saladmaster je přední světová multi-level marketingová společnost, která je známá pro svůj špičkový kuchyňský nádobí. Firma byla založena v roce 1946 v Dallasu, Texas, a od té doby nepřetržitě dodává svým zákazníkům kvalitní produkty a služby.

Filosofie a hodnoty společnosti Saladmaster jsou založeny na přesvědčení, že lepší kvalita života může začít v kuchyni. Společnost se zaměřuje na poskytování nástrojů a vzdělávání, které lidem umožňují zlepšit své stravovací návyky a tím i své zdraví. Výrobky Saladmaster jsou navrženy tak, aby pomáhaly uživatelům ušetřit čas a peníze, zatímco zároveň podporují zdravější způsob vaření.

Saladmaster vyrábí a prodává širokou škálu produktů, včetně hrnců, pánví, pekáčů a dalšího kuchyňského nádobí. Tyto produkty jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a jsou navrženy tak, aby byly trvanlivé, efektivní a snadno použitelné. Společnost také nabízí kulinářské kurzy a recepty, které zákazníkům pomáhají plně využívat jejich výrobky.

Kultura Saladmaster je založena na vzájemné podpoře a spolupráci. Společnost vytváří silnou komunitu zákazníků a distributorů, kteří sdílejí společnou vášeň pro zdravé vaření a kvalitní výrobky. Distributoři Saladmasteru jsou vyškoleni, aby poskytovali vynikající zákaznický servis a podporu, a jsou odměňováni za svůj úspěch prostřednictvím různých bonusů a odměn.

Saladmaster působí v mnoha zemích po celém světě, včetně USA, Kanady, Austrálie, Velké Británie, Německa a mnoha dalších. Společnost má více než 20 000 nezávislých distributorů a její roční tržby přesahují 200 milionů dolarů.

Ve více než sedmi desetiletích své existence si Saladmaster vydobyla silnou pozici na trhu s kuchyňským nádobím. V roce 2017 byla společnost oceněna jako jedna z nejlepších příležitostí pro přímý prodej od Direct Selling News. Toto ocenění uznává společnosti, které nabízejí vysokou kvalitu produktů a služeb a vytvářejí příležitosti pro osobní a finanční růst pro své distributory.

Závěrem, Saladmaster je multi-level marketingová společnost, která je hrdá na své hodnoty a závazky vůči zákazníkům a distributorům. S kvalitními produkty, silnou komunitou a silnými výsledky na trhu, Saladmaster pokračuje v své misi zlepšovat životy lidí po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *