Sisel International

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Sisel International je globální a prominentní hráč na poli multi-level marketingu (MLM), který se od svého vzniku v roce 2006 zaměřuje na výrobu a distribuci výživových doplňků a kosmetických produktů. Tato společnost byla založena Tomem Mowerem a jeho synem Thomasem Mowerem Jr., kteří se rozhodli přepisovat pravidla MLM obchodu a vytvořit společnost, která by byla založena na dlouhodobé udržitelnosti, bezpečnosti produktů a maximální podpoře svých nezávislých distributorů.

Filozofie a hodnoty Sisel International

Sisel International klade velký důraz na zdraví a bezpečnost svých produktů. Společnost se řídí filozofií „Sisel Safe“, což znamená, že jejich výrobky neobsahují potenciálně škodlivé látky, které jsou běžně nalezeny v mnoha výživových doplňcích a kosmetických výrobcích. Důraz je kladen na to, aby výrobky byly nejen efektivní, ale také bezpečné pro dlouhodobé užití.

Produkty a služby Sisel International

Sortiment společnosti je skutečně široký. Od výživových doplňků, které podporují zdraví a vitalitu, přes kosmetické produkty, které pomáhají zlepšovat vzhled a zdraví pleti, až po různé wellness a fitness výrobky. Sisel vyrábí také řadu produktů pro domácnost, které jsou bezpečné pro životní prostředí a neobsahují škodlivé chemikálie.

Kultura a komunita Sisel International

Kultura Sisel International je založena na podpoře a rozvoji jejich nezávislých distributorů. Společnost poskytuje širokou škálu vzdělávacích materiálů, seminářů a konferencí, které pomáhají distributorům zlepšovat jejich dovednosti a rostou v MLM obchodu. Komunita Sisel je velmi aktivní, s členy z celého světa, kteří jsou spojeni společným cílem zlepšit své zdraví a finanční situaci.

Globální působnost a výsledky na trhu

Sisel International působí ve více než 40 zemích po celém světě a má tisíce nezávislých distributorů. Společnost má své výrobní zařízení v USA, které je jedno z nejmodernějších svého druhu. V roce 2019 dosáhla Sisel International obratu více než 200 milionů dolarů, což ji řadí mezi největší MLM společnosti na světě.

Závěr

Sisel International je firmou, která si klade za cíl poskytovat kvalitní produkty, které zlepšují zdraví a pohodu lidí, zároveň nabízí možnost finanční nezávislosti svým distributorům. Její silné zaměření na bezpečnost a efektivitu výrobků, podpora distributorů a globální působení ji činí jedním z nejvýznamnějších hráčů na poli multi-level marketingu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *