SOC (Security Operations Center)

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

SOC, neboli Security Operations Center, je renomovaná multi-level společnost, která se specializuje na poskytování komplexních bezpečnostních řešení. Svým klientům nabízí nejen produktové řešení, ale také služby v oblasti bezpečnostního monitoringu, incident managementu a forenzní analýzy.

Společnost SOC byla založena v roce 2000 a od té doby se stala jedním z klíčových hráčů na trhu kybernetické bezpečnosti. Svými více než dvěma desetiletími zkušeností a odborných znalostí se společnost stala synonymem bezpečnosti a důvěryhodnosti v oblasti IT.

Hodnoty a filozofie SOCu jsou zakotveny v poskytování maximální bezpečnosti jeho klientům. Společnost dává velký důraz na etiku, otevřenost a transparentnost, a tyto hodnoty jsou základním kamenem její podnikatelské kultury. Všechna rozhodnutí a kroky firmy jsou vedena snahou o ochranu a zabezpečení dat a systémů jejích klientů.

Produkty a služby, které SOC nabízí, jsou široce nasazovány v různých odvětvích a segmentech trhu. Mezi hlavní produkty patří firewally, systémy detekce a prevence průniků a řešení pro řízení přístupových práv. Mezi služby patří bezpečnostní monitorování a správa, incident management a forenzní analýza.

Kultura SOCu je založena na otevřenosti, vzájemné respektu a podpoře. Společnost věří, že právě takové prostředí umožňuje jejím zaměstnancům dosáhnout svého nejlepšího výkonu a poskytovat klientům špičkové služby. SOC také podporuje růst a rozvoj svých zaměstnanců a nabízí širokou škálu školení a certifikací.

Společnost SOC působí po celém světě, a to na více než 150 trzích. Její služby jsou využívány jak malými a středními podniky, tak velkými korporacemi. Výsledky na trhu jsou důkazem úspěchu a důvěryhodnosti společnosti. Během posledních pěti let se obrat společnosti zdvojnásobil a počet jejích klientů vzrostl o 75%.

Výsledky, kterých SOC dosáhla, jsou důkazem její odbornosti, důvěryhodnosti a kvality služeb. Společnost pokračuje ve svém poslání poskytovat klientům nejlepší možnou ochranu a bezpečnost a zůstává na špičce v oblasti kybernetické bezpečnosti.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *