ZynTravel

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

ZynTravel je multi-level marketingová firma, která se specializuje na cestovní služby. Z jejích řad vzešlo mnoho nezávislých distributorů, kteří pomáhají lidem plánovat a zrealizovat jejich dovolené za výhodné ceny.

Společnost ZynTravel vstoupila na trh v roce 2015 a od té doby se z ní stala silná značka v oblasti cestovního průmyslu. Její sídlo je v Dallasu v Texasu v USA, ale působí na globální úrovni, což znamená, že je dostupná klientům po celém světě.

ZynTravel nabízí svým zákazníkům přístup k online rezervační platformě, která umožňuje porovnávat ceny a dostupnost hotelových pokojů, letenek a pronájmu aut po celém světě. Tato platforma pomáhá klientům ušetřit čas a peníze a zároveň jim nabízí výhody prostřednictvím cestovních balíčků a slev.

Filozofií firmy je poskytovat nejlepší možnou službu svým zákazníkům a distributérům. Věří, že jejich úspěch závisí na úspěchu jejich distributorů a proto se snaží poskytnout jim všechny nástroje a podporu, které potřebují k dosažení jejich cílů. Hodnoty firmy zahrnují integritu, důvěru, otevřenost a spolupráci.

ZynTravel je hrdá na svou komunitu distributorů, která je tvořena lidmi z různých oborů a zemí. Tato komunita je velmi aktivní a podporuje se navzájem, jak v obchodních, tak i osobních záležitostech.

ZynTravel dosáhla mnoha úspěchů na trhu. Jeden z nejpozoruhodnějších úspěchů je rychlý růst společnosti, který se projevil ve zvýšených příjmech a počtu distributorů. Společnost také zaznamenala pozitivní odezvu od svých zákazníků, kteří ocenili její služby a podporu.

I přes svůj relativně krátký čas na trhu se ZynTravel dokázala etablovat jako důvěryhodná a spolehlivá značka v oblasti cestovního průmyslu. Její model multi-level marketingu umožňuje lidem vydělávat peníze, zatímco pomáhají ostatním plánovat jejich dovolené.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *