Babes in Business

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Babes in Business je multi-level marketingová společnost, která se důrazně zaměřuje na podporu a rozvoj podnikání mezi ženami. Tato americká společnost kombinuje výrobu a prodej kvalitních produktů s platformou pro rozvoj podnikatelských dovedností žen.

Babes in Business byla založena v roce 2016 s myšlenkou posílit ženy v jejich podnikatelské cestě a povzbudit je k dosažení svých osobních cílů. Od svého vzniku se společnost rychle rozrostla a nyní má pobočky v několika zemích světa, včetně Austrálie, Velké Británie a Kanady.

Hodnoty a filozofie této společnosti se zakládají na inclusivity, inspiraci a nezávislosti. Babes in Business se snaží vytvářet vřelou a podporující atmosféru, kde se ženy mohou cítit svobodné a silné, bez ohledu na to, kde se nacházejí ve své podnikatelské cestě. Společnost věří v sílu ženství a podporuje vizi, že každá žena může být úspěšná a nezávislá.

Jedním z hlavních produktů Babes in Business jsou jejich edukační a podnikatelské strategické balíčky. Tyto balíčky obsahují řadu online kurzů, workshopů a nástrojů, které ženám pomáhají rozvíjet jejich podnikatelské dovednosti. V rámci svých produktů také nabízejí mentoring a koučování, které pomáhá ženám dosáhnout svých podnikatelských cílů.

Babes in Business si zakládá na své kultuře a komunitě. Tato komunita se skládá z tisíců žen z různých oblastí života, které sdílejí společný cíl dosáhnout svých podnikatelských snů. Společnost organizuje pravidelné meetupy, konference a online akce, které umožňují členům komunity vzájemně se inspirovat a podporovat.

Výsledky společnosti na trhu jsou pozoruhodné. Za svou krátkou existenci se Babes in Business podařilo vybudovat silnou komunitu tvořenou tisícemi žen. Přesná čísla nejsou veřejně dostupná, nicméně Babes in Business se může pochlubit řadou úspěšných příběhů svých členek, které díky programům společnosti dosáhly svých podnikatelských cílů.

Babes in Business je svěžím příkladem multi-level marketingové společnosti, která se snaží přinést pozitivní změny do životů žen po celém světě. Jejich hodnoty a filozofie, které se zaměřují na podporu a rozvoj žen, a jejich komunita plná inspirativních a motivovaných členek, dělá z této společnosti jedinečný a vzrušující hráč na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *