b:hip Global

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

b:hip Global: Představení multi-level marketingového gigantu

b:hip Global je víceúrovňová marketingová společnost s celosvětovou působností a hlubokým zájmem o zlepšení lidského zdraví a wellness. Její název, b:hip, je zkratkou pro „Be Healthy Inspirational People”, což v překladu znamená „Buďte zdraví a inspirující lidé”. Toto motto odráží hlavní hodnoty a filozofii firmy, která se zaměřuje na podporu životního stylu zaměřeného na zdraví a wellness.

HISTORIE A FILZOFIE

b:hip Global byla založena v roce 2007 s vizí vytváření produktů, které podporují zdraví a wellness. Firma klade velký důraz na to, aby její produkty byly nejen výživné, ale také chutné a snadno stravitelné. Filozofie firmy je založena na přesvědčení, že zdravý životní styl je nejen o fyzické kondici, ale také o emočním a sociálním blahu.

PRODUKTY A SLUŽBY

b:hip Global je známá svými produkty v oblasti zdraví a wellness, které zahrnují širokou škálu doplňků stravy, výživových nápojů a produktů pro péči o tělo. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby podporovaly zdraví a wellness tím, že řeší konkrétní problémy, jako je nedostatek energie, stres, nadváha a další.

KULTURA A KOMUNITA

Kultura b:hip Global je založena na podpoře a rozvoji její komunity distributorů a zákazníků. Firma poskytuje školení a podporu svým distributorům a také jim nabízí příležitosti pro osobní a profesní růst. Komunita b:hip Global je tvořena lidmi, kteří se sdílí své zkušenosti a úspěchy a podporují se navzájem v dosahování jejich wellness cílů.

PŮSOBNOST A VÝSLEDKY NA TRHU

b:hip Global působí ve více než 30 zemích po celém světě, včetně Spojených států, Kanady, Austrálie a mnoha evropských a asijských zemí. Firma dosáhla významného úspěchu na trhu s wellness produkty a stále se rozrůstá.

Podle posledních statistik firma b:hip Global dosáhla obratu v hodnotě více než 200 milionů dolarů a má přes 100 000 aktivních distributorů po celém světě. Tato čísla ukazují, že b:hip Global je silnou a udržitelnou společností s velkým potenciálem pro budoucí růst.

Závěrem, b:hip Global je multi-level marketingová společnost s jasnou vizí a hodnotami. Nabízí kvalitní produkty pro zdraví a wellness a podporuje svou komunitu distributorů a zákazníků v jejich cestě za lepším zdravím a životním stylem.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *