Beautycounter

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Beautycounter: Kde krása potkává bezpečnost a průhlednost

Beautycounter je přední multi-level marketingová společnost, která se soustředí na produkci a prodej bezpečných a vysoce kvalitních produktů pro péči o pleť. Jejím hlavním úkolem je poskytnout zákazníkům možnost dosáhnout svého ideálu krásy, aniž by museli obětovat své zdraví.

Filozofie a hodnoty

Beautycounter je založen na třech základních pilířích: bezpečnosti, vzdělávání a zastoupení. Společnost se zavázala k tomu, že bude vyrábět a prodávat pouze bezpečné produkty, které neobsahují žádné škodlivé chemikálie nebo syntetické látky. Současně se věnuje šíření informací o důležitosti bezpečnosti kosmetických produktů a lobbuje za přísnější regulace v kosmetickém průmyslu.

Historie a působení

Beautycounter byl založen v roce 2013 Gregg Renfrew jako odpověď na rostoucí obavy z nebezpečí, která představují některé chemické složky v kosmetických produktech. Od svého vzniku se Beautycounter rychle rozrostl a dnes působí v celé Severní Americe, včetně USA a Kanady. Společnost také expanduje do dalších zemí a regionů po celém světě.

Produkty a řešení problémů

Beautycounter nabízí širokou škálu produktů pro péči o pleť, včetně čistících produktů, tonerů, séra, krémů a masky. Dále nabízí make-up, produkty pro tělo a vlasy a speciální řady pro muže a děti. Co je však důležité, všechny produkty jsou bezpečné, neobsahují žádné škodlivé chemikálie a jsou vyrobeny z přírodních ingrediencí.

Kultura a komunita

Kultura Beautycounteru je založena na vzájemné podpoře a sdílení. Společnost vytvořila silnou komunitu konzultantů, kteří se vzájemně podporují a sdílejí své zkušenosti a nápady. Rovněž se hodně investuje do vzdělávání svých konzultantů a zákazníků o důležitosti bezpečnosti kosmetických produktů.

Výsledky na trhu

Od svého založení v roce 2013 si Beautycounter vybudoval silnou pozici na trhu s produkty pro péči o pleť. Podle zpráv z roku 2020 má společnost přibližně 50 000 aktivních konzultantů a dosáhla příjmů ve výši 325 milionů dolarů. Její produkty jsou také velmi oblíbené mezi zákazníky, kteří oceňují jejich kvalitu, bezpečnost a účinnost.

Závěr

Beautycounter je multi-level marketingová společnost, která se skutečně odlišuje. Její závazek vůči bezpečnosti, vzdělávání a zastoupení ji činí jedním z nejdůvěryhodnějších jmen v kosmetickém průmyslu. S jejími bezpečnými a vysoce kvalitními produkty, silnou komunitou a pozitivním dopadem na společnost, je jasné, že Beautycounter se stále bude rozrůstat a dosahovat úspěchů na trhu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *