Bode Pro

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Bode Pro je globální společnost, která se zaměřuje na výrobu a prodej zdravotních doplňků a nápojů. Firma funguje na principu multi-level marketingu (MLM), což znamená, že její výrobky jsou distribuovány prostřednictvím nezávislých prodejců, kteří jsou také zároveň jejími zákazníky.

Bode Pro byla založena v roce 2016 BK Boreyko, zakladatelem a bývalým CEO společnosti Vemma, který má v oboru přímého prodeje více než 30 let zkušeností. Hlavní sídlo společnosti se nachází v USA, ale podniká v mnoha zemích po celém světě, což dokazuje její globální dosah a přítomnost na trhu.

Jedním z hlavních pilířů filozofie Bode Pro je přesvědčení, že zdravý životní styl je klíčem k celkové pohodě. Firma se proto zaměřuje na výrobu produktů, které podporují zdraví a vitalitu svých zákazníků. Mezi nejznámější produkty patří nápoje Happy, Burn a Strong, které se liší svým složením a účinky.

Happy je navržen tak, aby pomohl zlepšit náladu a snížit úroveň stresu, Burn pomáhá podporovat metabolismus a zlepšuje energii, zatímco Strong podporuje imunitní systém a celkové zdraví. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby pomohly lidem dosáhnout svých cílů týkajících se zdraví a wellness.

Bode Pro se také snaží vytvořit komunitu svých distributorů a zákazníků. Kultura společnosti je založena na hodnotách jako jsou důvěra, integrita a vzájemná podpora. Firma pravidelně pořádá setkání a konference, které poskytují příležitost k výměně zkušeností, vzdělání a osobnímu růstu.

Co se týče finančních výsledků, Bode Pro je mladá, ale rychle rostoucí firma. V roce 2018 dosáhla obratu 30 milionů dolarů a v roce 2019 to bylo již 50 milionů. Tyto údaje jasně ukazují, že Bode Pro si rychle získává důvěru a loajalitu svých zákazníků a distributorů.

Závěrem, Bode Pro je firma, která kombinuje zdraví a business na globální úrovni. S jejími produkty mohou lidé nejen zlepšit své zdraví, ale také vytvářet svůj vlastní business a dosáhnout finanční nezávislosti. Toto je důvod, proč Bode Pro přitahuje stále více zákazníků a distributorů po celém světě.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *