BodyLogicMD

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

BodyLogicMD: Přední firma v oblasti integrativní medicíny

BodyLogicMD je prominentní multi-level společnost, která přebírá vedení v oblasti integrativní medicíny a hormonálních terapií. Tato firma je známá svým inovativním přístupem ke zdraví a wellness, který je založen na personalizované bio-identické hormonální substituční terapii (BHRT), dietetice, fitness a chování na základě životního stylu.

Založená v roce 2003, BodyLogicMD má za sebou více než 15 let zkušeností v oblasti integrativní medicíny. Síť tvoří více než 60 lékařů po celých Spojených státech, což z ní činí největší a nejrychleji rostoucí síť lékařů v oblasti BHRT.

Filosofie BodyLogicMD

Hlavním cílem BodyLogicMD je dosáhnout optimálního zdraví a kvality života jejich klientů prostřednictvím personalizovaných programů. Tato filosofie je založena na myšlence, že každý jedinec je jedinečný a že jeho zdravotní potřeby se liší. BodyLogicMD věří, že integrativní medicína a individualizované plány léčby mohou vést k lepším výsledkům a kvalitě života.

Produkty a služby BodyLogicMD

BodyLogicMD nabízí širokou škálu služeb, které zahrnují nejen BHRT, ale také terapie zaměřené na řešení problémů s únavou, nespavostí, depresemi, nízkým libidem, bolestí kloubů, nadváhou a dalšími. Kromě toho také nabízí špičkové nutraceuikly a doplňky stravy.

BodyLogicMD také nabízí programy zaměřené na celkové zdraví a wellness, včetně programů pro hubnutí, fitness, detoxikaci a stresový management.

Kultura a komunita BodyLogicMD

Firma BodyLogicMD je známá svou silnou firemní kulturou, která je založena na spolupráci, vzájemné podpoře a inovacích. Společnost vytvořila silnou komunitu lékařů a pacientů, kteří sdílejí společnou vízi zlepšení kvality života prostřednictvím inovativního přístupu ke zdraví a wellness.

Výsledky na trhu

BodyLogicMD se může pochlubit impozantními výsledky na trhu. Firma má více než 60 klinik po celých Spojených státech a stále expanduje. K dnešnímu dni poskytla péči tisícům pacientů a dosáhla vysoké úrovně spokojenosti.

Závěr

BodyLogicMD je průkopníkem v oblasti integrativní medicíny a je známá svou silnou a inovativní přístupem ke zdraví a wellness. S více než 15 lety zkušeností a rostoucí sítí klinik po celých Spojených státech, BodyLogicMD je pokroková firma, která neustále posouvá hranice toho, co je možné v oblasti integrativní medicíny.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *