Color Street

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Color Street je multi-level marketingová (MLM) firma, která představuje revoluční koncept v péči o nehty. Tato firma, založená v roce 2017, propojuje svět módy a krásy s příležitostí podnikání pro jednotlivce, kteří chtějí zažít finanční nezávislost a flexibilitu.

Color Street je postavena na filozofii vymanit se z konvenčních rámeců a stát se součástí něčeho většího. Její hodnoty se zaměřují na dodávání kvalitních produktů, podporu osobního růstu a poskytování příležitostí k rozvoji podnikání. Průkopnický přístup společnosti, který spojuje inovaci a podnikání, má za cíl umožnit každému, aby mohl žít svůj vlastní americký sen.

Color Street se zabývá výrobou a prodejem samolepících nehtových pruhů. Tyto nehtové pruhy, které jsou 100% skutečným lakem na nehty, přicházejí ve více než stovce různých barev a vzorů, což zákazníkům umožňuje vytvořit si osobitý styl přímo z pohodlí svého domova. Produkty Color Street jsou navrženy tak, aby byly snadno použitelné, odolné a aby zákazníkům šetřily čas i peníze, které by jinak strávili v nehtových salonech.

Kultura a komunita v Color Street jsou posíleny vzájemnou podporou a spoluprací. Společnost vytváří prostředí, které povzbuzuje kreativitu, inovaci a týmovou práci. Její nezávislí poradci, známí jako „Stylisti“, jsou součástí týmu, který se vzájemně podporuje a motivuje k dosažení individuálních i kolektivních cílů.

Společnost Color Street působí po celých Spojených státech a je známá svými vysokými prodeji a rychlým růstem. Během svých prvních pěti let na trhu dosáhla společnost impozantních čísel. V roce 2020 společnost oznámila, že její nezávislí poradci prodali více než 26 milionů sad nehtových pruhů. Tato čísla ukazují na obrovský úspěch společnosti v MLM odvětví.

V dnešní době je Color Street brána jako jeden z trendů v péči o nehty a je považována za inovátora v MLM odvětví. Její jedinečný koncept, kvalitní produkty a silná komunita dělají z Color Street atraktivní volbu pro ty, kdo chtějí začít vlastní podnikání v oblasti krásy a módy.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *