CoopLife

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

CoopLife, jedna z nejrychleji rostoucích multi-level marketingových (MLM) společností na světě, je ztělesněním nového konceptu podnikání, který usiluje o pomoc lidem vytvářet si lepší život. Společnost byla založena před deseti lety s cílem změnit způsob, jakým lidé přemýšlejí a jednají o své finanční budoucnosti.

Hodnoty a Filosofie

CoopLife je hrdé na své hodnoty a filosofii, které jsou založeny na spolupráci, společenství a sdílených zkušenostech. Firma věří, že každý člen týmu má potenciál pro úspěch a nabízí jim všechny nástroje a podporu, kterou potřebují k dosažení svých cílů. CoopLife také silně podporuje kulturu dávání, a proto se aktivně zapojuje do charitativních projektů a komunitních služeb.

Historie a produkty

CoopLife se za dobu své existence rozrostla do globálního leadera v MLM odvětví. Společnost nabízí širokou škálu produktů, které řeší problémy obyčejných lidí, od zdraví a wellness, přes finanční produkty až po vzdělávací nástroje. Produkty CoopLife jsou navrženy tak, aby poskytovaly řešení pro každodenní problémy, zatímco poskytují možnosti pro finanční růst a rozvoj.

Kultura a komunita

CoopLife je více než jen firma. Je to komunita lidí, kteří se podporují a pomáhají si navzájem dosáhnout svých cílů. Firma nabízí vzdělávací semináře, workshopy a další vzdělávací příležitosti, které umožňují členům stále se učit a růst. Kultura CoopLife je založena na vzájemné podpoře, uznání a respektu.

Globální působení a výsledky na trhu

CoopLife je nyní přítomna ve více než 30 zemích po celém světě a pokračuje v expanzi do nových trhů. Firma může být hrdá na své dosažené výsledky, včetně milionů spokojených zákazníků a tisíců úspěšných členů týmu. Ačkoli přesné čísla a statistiky nejsou veřejně dostupné, CoopLife uvádí, že jeho členové vydělali miliony dolarů prostřednictvím jejího kompenzačního plánu.

CoopLife je příkladem toho, jak multi-level marketingové společnosti mohou přinést hodnotu lidem po celém světě. Přídavnou hodnotou je jejich schopnost poskytnout lidem příležitosti k financování, vzdělání a kariérnímu růstu, zatímco podporují komunitní a globální dobré projekty.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *