Cosway

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Cosway: Lídrem v oboru multi-level marketingu

Cosway Corporation Sdn Bhd, nebo jednoduše Cosway, je multi-level marketingová (MLM) společnost, která vybudovala obrovskou globální síť distributorů a zákazníků. MLM, také známé jako network marketing, je obchodní model, který se spoléhá na síť distributorů k propagaci a prodeji produktů, přičemž distributori jsou odměňováni nejen za své vlastní prodeje, ale také za prodeje těch, kteří je následují do firmy.

Cosway byla založena v roce 1979 v Malajsii a je dceřinou společností skupiny Berjaya. Za více než 40 let na trhu se firma rozrostla do více než 20 zemí po celém světě, včetně Singapuru, Thajska, Indie, Indonésie, Austrálie a mnoha dalších.

Hodnoty a filozofie Cosway

Cosway je postavena na pevných hodnotách a filozofii, které hrají klíčovou roli v jejím úspěchu. Firma věří především v silu komunity a na tomto základě buduje svůj obchodní model. Její motto, „Enriching Lives“, odráží její cíl poskytovat kvalitní produkty a služby, které zlepšují kvalitu života lidí.

Produkty Cosway

Cosway se specializuje na širokou škálu produktů, včetně zdravotnických výrobků, osobní péče, domácích potřeb, potravin a nápojů, kosmetiky a výrobků pro péči o pleť. Firma dělá vše pro to, aby její produkty byly dostupné, kvalitní a splňovaly specifické potřeby zákazníků.

Kultura a komunita

Kultura v Cosway je postavena na vzájemné podpoře a spolupráci. Firma nabízí svým distributorem školení a vzdělávací programy, které jim pomáhají dosáhnout úspěchu. Kromě toho Cosway podporuje silný smysl pro komunitu mezi svými členy, kteří se často setkávají na akcích a konferencích.

Výsledky na trhu

Cosway má podle vlastních údajů více než 3 miliony členů a významnou globální přítomnost, což je důkazem jejího úspěchu na trhu. Firma se může pochlubit silným růstem a stabilitou, která ji řadí mezi přední MLM firmy na světě.

Cosway také vyzdvihuje své úspěchy v oblasti udržitelnosti a společenské odpovědnosti, včetně certifikace ISO 9001 a ocenění za své produkty a obchodní model.

Závěr

Cosway je příkladem toho, jak multi-level marketingová společnost může prosperovat, aniž by kompromitovala své hodnoty a závazky vůči svým zákazníkům a distributůrům. Firma je hrdá na svou historii, kulturu a komunitu a je připravena pokračovat v růstu a inovacích i do budoucna.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *