Daniells Good Health

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Daniells Good Health je renomovanou multi-level marketingovou (MLM) společností se sídlem ve Velké Británii. Založená v roce 2005, firma se vyznačuje více než patnácti lety zkušeností v oblasti zdraví a wellness. Její hodnoty a filosofie jsou založeny na přesvědčení, že každý si zaslouží žít zdravý a šťastný život.

Produkty společnosti Daniells Good Health jsou zaměřeny na poskytování přírodních a ekologických řešení pro různé zdravotní problémy. Hlavní sortiment tvoří doplňky stravy, vitamíny a minerály, bylinné přípravky a zdravotní nápoje. Rovněž se věnuje výrobě a prodeji organických kosmetických výrobků jako jsou krémy, šampóny a tělové peelingy.

Daniells Good Health je firmou, která si zakládá na silné komunitě a kultuře spolupráce. Její síť distributorů je tvořena lidmi, kteří sdílejí společné hodnoty a cíle, a kteří jsou hrdí na to, že mohou pomáhat lidem zlepšit jejich životní styl a zdravotní stav.

Jedním z hlavních úkolů této společnosti je řešení problémů s nedostatkem důležitých živin v běžných stravovacích návycích. Její produkty jsou navrženy tak, aby doplnily tyto nedostatky a pomohly zlepšit celkové zdraví a pohodu jednotlivců.

Společnost Daniells Good Health působí nejen v Británii, ale má svou působnost i v dalších zemích po celém světě. Její produkty jsou dostupné v mnoha evropských zemích, ale také v Severní Americe, Austrálii a některých asijských zemích.

V oblasti finančních výsledků a obchodních metrik ukazuje Daniells Good Health solidní výsledky. V roce 2020 dosáhla obratu ve výši 50 milionů liber a její síť distributorů se rozrostla o 15% v porovnání s předchozím rokem. Společnost také zaznamenala 20% nárůst prodeje jejích hlavních produktů, což dokládá stále rostoucí poptávku po zdravotních a wellness produktech.

Vzhledem k jejímu dlouhodobému zaměření na zdraví a wellness, její silné komunitě a kultuře, je Daniells Good Health považována za jednu z předních MLM společností v oblasti zdraví a wellness. Její závazek k poskytování kvalitních a přírodních produktů, spolu s jejím finančním úspěchem a růstem, dělají z ní silného hráče v tomto konkurenčním průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *