DotDotSmile

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

DotDotSmile je ambiciózní multi-level marketingová společnost, která se specializuje na dětské oblečení. Její ústřední hodnotou je šíření radosti, pohodlí a stylu mezi dětmi po celém světě. Tato firma, která je známá pro své kvalitní a vesele barevné oblečení, se může pochlubit úspěšnou cestou na trh, různorodou komunitou a pozitivními obchodními výsledky.

DotDotSmile byla založena v roce 2013 Nicole Thompsonovou v Kalifornii. Inspirací Nicole byla její láska k módnímu designu a touha vytvořit oblečení, které by dětem přinášelo radost. Dnes je tato společnost uznávaným hráčem na trhu dětského oblečení, s tisíci nezávislých distributorů po celých Spojených státech.

Společnost DotDotSmile kladně ovlivňuje životy mnoha lidí, a to nejen tím, že vyrábí kvalitní a stylové oblečení pro děti, ale také tím, že nabízí příležitosti pro podnikání z domova. Díky své multi-level marketingové struktuře umožňuje společnost lidem stát se nezávislými distributory, kteří prodávají její produkty a zároveň budují své vlastní týmy distributorů.

Philosophií společnosti je myšlenka, že „každé dítě by mělo mít možnost vypadat a cítit se skvěle“. Tato filosofie je základem celé řady produktů společnosti, které zahrnují oblečení pro dívky i chlapce, jako jsou šaty, legíny, trička, mikiny a mnoho dalšího. Výrobky jsou navrženy tak, aby byly nejen stylové, ale také pohodlné a praktické pro běžný život dětí.

Kultura DotDotSmile je založena na podpoře, spolupráci a vzájemné pomoci. Společnost vytvořila vřelou a podporující komunitu distributorů, která sdílí své zkušenosti, tipy a rady, aby se vzájemně podpořili v jejich podnikání. Tato kultura podpory a sdílení se odráží v poslání společnosti, které je „přinášet štěstí do života dětí a inspirovat ostatní k úspěchu“.

DotDotSmile působí po celých Spojených státech a její produkty si získaly oblibu u tisíců zákazníků. Výsledky na trhu jsou skutečně impresivní. Za poslední rok se počet distributorů zvýšil o více než 20% a prodeje dosáhly nových rekordních úrovní.

Závěrem lze říci, že DotDotSmile je skvělý příklad multi-level marketingové společnosti, které se daří. Nabízí kvalitní produkty, které děti milují, podporuje své distributory a přináší pozitivní dopad na životy mnoha lidí. Její úspěch na trhu jen potvrzuje, že její filosofie a hodnoty jsou skutečně inspirující.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *