Dedra

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Dedra je významná multi-level marketingová společnost působící na poli domácností a péče o domácnost. Tato firma, se sídlem v Polsku, je známá svými kvalitními výrobky, které se prodávají prostřednictvím sítě nezávislých prodejců.

Filozofie firmy Dedra je založena na poskytování kvalitních a cenově dostupných produktů pro každou domácnost. Jejich hodnota spočívá v poskytování výrobků, které jsou nejen funkční, ale také esteticky přitažlivé, což dokazuje jejich motto: „Krása v každé domácnosti“.

Firma Dedra byla založena v roce 1996 a od té doby si vybudovala významnou pozici na trhu domácích potřeb. Dedra se specializuje na výrobu a prodej široké škály výrobků potřebných pro každodenní život. Mezi jejich hlavní produkty patří kuchyňské potřeby, čistící prostředky, kosmetiku a další domácí zboží.

Dedra řeší problémy svých zákazníků tím, že nabízí širokou škálu výrobků na jednom místě, což zákazníkům usnadňuje nákup. Produkty Dedra jsou navrženy tak, aby byly co nejvíce praktické a užitečné, čímž pomáhají zákazníkům zvládnout každodenní úkoly efektivněji a bez stresu.

Komunita Dedra se skládá z tisíců nezávislých prodejců, kteří sdílejí společné hodnoty a cíle firmy. Firma klade velký důraz na vytváření silné a podporující komunity, kde se lidé mohou učit, růst a dosáhnout svých osobních i profesních cílů.

Dedra je nejen aktivní v Polsku, ale také v dalších evropských zemích, včetně České republiky, Slovenska, Německa, Velké Británie a Španělska. Díky své síti nezávislých prodejců se firma může pochlubit výrazným růstem a úspěchem na mezinárodním trhu.

Podle posledních statistik je Dedra jednou z největších multi-level marketingových společností v Polsku s obratem přesahujícím 100 milionů eur. Díky své silné značce a kvalitním produktům je Dedra oblíbenou volbou milionů zákazníků po celém světě.

Celkově je Dedra přední multi-level marketingová společnost, která je známá svými kvalitními a cenově dostupnými výrobky. Její silná komunita a zákaznický servis, spolu s její filozofií a hodnotami, ji činí jedním z nejrespektovanějších jmen v oboru.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *