Coway

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Coway je jméno, které je možné, že jste slyšeli v souvislosti s kvalitními produkty pro zdraví a pohodlí. Tato multi-level firma, která se řídí filozofií vytváření produktů, které zlepšují kvalitu života svých zákazníků, působí na trhu již několik desítek let.

Coway byla založena v Jižní Koreji v roce 1989. Od té doby se firma rozrostla do globálního podniku s pobočkami v mnoha zemích po celém světě. Společnost je známá svými inovativními produkty, které se zaměřují na čistou vodu, čistý vzduch a zdravý životní styl.

Filozofie společnosti Coway spočívá v poskytování produktů a služeb, které zlepšují kvalitu života lidí. Jejich motto „Live Pure“ odráží jejich závazek k vytváření čistého a zdravého životního prostředí pro své zákazníky. Společnost věří, že jejich produkty pomáhají lidem žít čistě a zdravě, a tím zlepšují jejich celkovou kvalitu života.

Coway vyrábí a prodává širokou škálu produktů, včetně vzduchových čističů, vodních filtrů, bidetů, matrací a dalších produktů pro domácnost. Tyto produkty jsou navrženy tak, aby řešily některé z nejčastějších problémů, kterým lidé čelí v každodenním životě, jako je kvalita vzduchu a vody, hygiena a kvalita spánku.

Kultura společnosti Coway je silně zakořeněná v jejich filozofii „Live Pure“. Společnost se zavázala k vytváření zdravějšího a čistšího světa prostřednictvím svých produktů a služeb. Kromě toho je komunita Coway tvořena lidmi, kteří sdílejí stejnou vášeň pro zlepšení kvality života.

Coway působí v několika zemích po celém světě, včetně USA, Číny, Japonska, Malajsie a mnoha dalších. Jejich produkty jsou oblíbené u milionů zákazníků po celém světě a firma je známá svou vysokou kvalitou a inovací.

Co se týče výsledků na trhu, Coway je jedním z předních hráčů v oblasti produktů pro zdraví a pohodlí. Společnost vykázala roční tržby ve výši 2,64 bilionu KRW (asi 2,3 miliardy dolarů) v roce 2019, což je nárůst o 10,1 % oproti předchozímu roku.

Coway je tedy multi-level firma s pevnými hodnotami a silnou filozofií. Jejich cílem je pomáhat lidem žít čistě a zdravě, a to prostřednictvím svých inovativních produktů a služeb. S pobočkami po celém světě a vysokým tržním podílem je Coway skutečným lídrem v oblasti zdraví a pohodlí.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *