Enagic

Sdílejte:

DALŠÍ ROČNÍK NEZÁVISLÉ MLM AKADEMIE





PDF: Kde brát lidi do MLM, aby Vám nedošly kontakty!
 


MLM plávovač je ve FB Skupině MLM Poradna!
 



PDF: Jak správně telefonovat v MLM! Stahujte.
 


 

Enagic je globální multi-level marketingová společnost, která se zabývá výrobou a prodejem ionizátorů vody a dalších zdravotních a wellness produktů. Tato společnost je známá svou filozofií „Change Your Water, Change Your Life“, která odráží její ústřední zájem o zlepšení kvality života lidí prostřednictvím pití čisté a zdravé vody.

Enagic byla založena v roce 1974 v Japonsku a od té doby se rozrostla do celosvětové sítě, která zahrnuje pobočky v Severní Americe, Evropě, Asii a Austrálii. Společnost působí ve více než 40 zemích a její produkty jsou distribuovány do více než 120 zemí po celém světě.

Klíčovým produktem Enagic je Kangen Water Machine, přístroj na výrobu ionizované vody. Tato mašina produkuje ionizovanou vodu, která je podle společnosti bohatá na antioxidanty a která může napomoci ke zlepšení celkového zdraví a wellness. Společnost také nabízí řadu dalších produktů, včetně doplňků stravy, péče o pleť a čistících produktů.

Enagic se vyznačuje silnou firemní kulturou a komunitou. Její distributoři, známí jako „nezávislí distributoři“, jsou považováni za důležitou součást společnosti a jsou podporováni k růstu a rozvoji prostřednictvím řady vzdělávacích a odborných vývojových příležitostí. Společnost také poskytuje podporu a vzdělání spotřebitelům prostřednictvím řady seminářů a workshopů.

Jednou z hlavních hodnot Enagic je zájem o udržitelnost a ochranu životního prostředí. Společnost se snaží vyrábět produkty, které jsou nejen zdravé pro lidi, ale také šetrné k planetě. To je odrazem její širší filozofie „True Health“, která se týká nejen fyzického zdraví, ale také mentálního a finančního zdraví a zdraví životního prostředí.

Výsledky Enagic na trhu jsou působivé. Společnost prodala více než 400 000 ionizátorů vody Kangen Water Machine po celém světě. Její produkty jsou také uznávány v řadě průmyslových ocenění a certifikací, včetně certifikací ISO a Water Quality Association.

Ve světě multi-level marketingu je Enagic považována za jednu z vedoucích společností. Její schopnost kombinovat inovativní produkty, silnou firemní kulturu a globální působnost s pozitivním dopadem na životy lidí a životní prostředí ji staví do čela tohoto dynamického průmyslu.

MLM SUMMIT ZDARMA
(už v Neděli od 17 do 23 hod)

Honem, brzy vysíláme! Zbývá:



Sdílejte:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *